Търси
Kатегории
  Меню Затвори
  RSS

  Блог

  10 идеи за коледни подаръци за него и за нея
  Коментари (0) 10 идеи за коледни подаръци за него и за нея
  Отново е това време на годината. Стресът от намирането на перфектния подарък за половинката ви кара да семолите на Дядо Коледа да извърши коледно чудо.
  9 съвета как да изберем перфектния подарък
  Коментари (0) 9 съвета как да изберем перфектния подарък
  Добри съвети в подготовката на подаръците за близките през предстоящите коледни и новогодишни празници. Виж 9-те съвета, които сме подготвили за вас! Насладете се на празниците, заедно с MIT.BG!
  Как да получиш най-добрите оферти в интернет
  Коментари (0) Как да получиш най-добрите оферти в интернет
  Как да пазаруваме така, че да получим най-качествения продукт, на най-ниска цена с минимални усилия? Това може да откриеш в тази статия - прочети я!
  Да стартираш от нулата, но да се мериш с големите
  Коментари (0) Да стартираш от нулата, но да се мериш с големите
  Да стартираш от нулата, но да се мериш с големите - 3 лесни стъпки за бърз успех в онлайн продажбите.
  6 причини да избереш MIT.BG за твой онлайн партньор
  Коментари (0) 6 причини да избереш MIT.BG за твой онлайн партньор
  Прочети статията и разбери как да станеш партньор на MIT.BG. Направихме кандидатстването бързо, лесно и достъпно за всеки.
  5-те най-чести грешки при онлайн пазаруването
  Коментари (0) 5-те най-чести грешки при онлайн пазаруването
  До какво степен сме защитени като потребители докато пазаруваме в интернет? Можем ли вместо да изпитаме удоволствие от пазаруването, да попаднем в капана на лошото настроение и усещането, че сме измамени?
  Отивам на пазар – ама онлайн
  Коментари (0) Отивам на пазар – ама онлайн
  Все повече хора пазаруват онлайн, а пренебрежимо малък остава делът на тези, които никога не са го правили или го правят рядко. Прочети повече в следващите редове на статията.
  10 причини да избереш онлайн пазаруването пред кварталния магазин
  Коментари (0) 10 причини да избереш онлайн пазаруването пред кварталния магазин
  От спестяване на пари до спестяване на нерви – можем да изброим поне 10 причини да останеш у дома и да пазаруваш онлайн.
  Страх от онлайн пазаруване? Не бъди суеверен – бъди модерен!
  Коментари (0) Страх от онлайн пазаруване? Не бъди суеверен – бъди модерен!
  Все повече хора започнаха да пазаруват онлайн и така съвсем естествено се появи новата „градска легенда“ – онлайн пазаруването е много опасно и крие огромни рискове! Колкото повече хора пазаруват онлайн, толкова повече други хора намират начин как да ги измамят. Колкото повече нараства относителния дял на онлайн покупките – толкова повече се увеличава и броя на онлайн скептиците. За щастие, ако следваш няколко простички правила – пазаруването винаги ще бъде безопасно. Прочети повече в статията!
  Успешен бизнес с маркетплейс – бъдещето е възможно
  Коментари (0) Успешен бизнес с маркетплейс – бъдещето е възможно
  Ако вече имаш малък бизнес и целта ти е да бъдеш онлайн, знаеш колко трудни са първите стъпки. Въпрос на много време, усилия и пари - стотици избори, пред които си изправен ежедневно, за да стигнеш до заветната цел – собствен онлайн магазин. Заливат те оферти, които обещават по-добро онлайн представяне, базирани на термини и анализи, които едва-едва разбираш. Губиш визията си за бизнеса, докато проучваш „терени“, които не познаваш. А по-доброто решение отдавна е пред теб – маркетплейс платформата или т. нар. онлайн хипермаркет или онлайн мол.