Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Външни батерии

  Подреди по
  Показвай на страница
  Преносима батерия Remax Lip-Max

  Преносима батерия Remax Lip-Max

  Преносима батерия Remax Lip-Max, 2400mAh, RPL-12
  17,99 лв. 14,90 лв.
  Преносима батерия, Remax Jadore

  Преносима батерия, Remax Jadore

  Преносима батерия, Remax Jadore, 2600mAh, RPL-33, Черна
  19,99 лв. 16,90 лв.

  Външни батерии

  Макар че представляват изключително удобство и достигат до всяка част от ежедневния ни живот, Смартфоните имат един голям недостатък и той е, че много бързо батерията се изтощава, което води до постоянна нужда те да се зарежда. Проблемът може да се реши с едно много просто приспособление, наречено външна батерия или powerbank зарядно. Тя ни дава възможността да заредим устройството си навсякъде и по всяко време, без ограничение, дали сме в парка, в колата или на работа.

  Как да разберем колко е мощна батерията

  Ключов фактор е информацията за това каква е мощността на мобилния телефон, който да ни ориентира към това какво точно да изберем. Важно е преди всичко да се запознаете с изискванията на вашия смартфон. Това ще ви насочи в правилната посока.

  Мощността на външното зареждащо устройство е второто, което е необходимо да разберем. Тя би трябвало да е описана на етикета на всеки продукт, а при пазаруване онлайн, трябва да е отбелязана в характеристиката на артикула.

  Как помага в избора ни MIT.BG

  MIT.BG ни помага с възможността да достигнем до стотици обяви, предлагащи ни артикулите, от които се нуждаем. Ще имаме възможност да сравняваме цени, както и всякакви други параметри.  Тук ще намерим:

  • Богат избор от марки;
  • Различна мощност;
  • Нова и втора ръка техника;
  • Ниски цени.

  Възможност за доставка до: Пловдив, София, Варна, Ловеч, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Търговище, Смолян, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Перник, Сливен, Пазарджик,  Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич, Радомир и други.