Търси
Български лев
Kатегории
  Меню Затвори

  Вградена фурна Bosch HBG7741B1 , 71 , А+ , Електронно

  Производител: Bosch
  Вградена фурна Bosch HBG7741B1 , 71 , А+ , Електронно
  Номер на производителя: 4242005326563
  2379,00 лв.
  i h
  } }
  Безплатна доставка
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  Дигитален контролен пръстен

  С нашия дигитален контролен пръстен работата с вашата фурна е не само по-лесна, но е и по-иновативна. Вместо въртящи се копчета, вие интуитивно регулирате настройките на вашата фурна директно от контролния панел, като използвате само показалеца си. Просто преместете пръста си през пръстена, гравиран на контролния панел, и потвърдете желаната настройка с върха на пръста си.

  TFT сензорен дисплей

  С леко завъртане на централния пръстен можете да регулирате всяка от настройките на вашата фурна само с един пръст. Помага ви TFT сензорения дисплей с висока разделителна способност и бутони с директен избор. Ясни, ярки изображения и информационни текстове върху и вътре в контролния пръстен ви помагат през всяка стъпка, докато навигирате в опциите на програмата. Така винаги имате пълен преглед и пълен контрол върху функциите на вашия уред.

  Home Connect

  Искате ли да отключите пълния потенциал на вашия уред? Просто свържете вашата фурна към вашия регистриран акаунт в Home Connect (www.home-connect.com), за да я управлявате от всяко място, където пожелаете, когато пожелаете, както искате. Възползвайте се от изключителните възможности, предлагани от нашите многобройни партньори. Можете дори да използвате гласов контрол с Amazon Alexa или Google Assist. Стартирайте и спирайте функциите за готвене, променяйте настройките и управлявайте любимите ви – всичко това, докато сте далеч от вашата кухня. Настройките се синхронизират между приложението и фурната. Ще бъдете информирани чрез насочени известия веднага щом програмата приключи. Изтеглянето на софтуер поддържа вашата фурна актуална.

  Air Fry: Изпържете това у дома.

  Защо не направите свой собствен картофен чипс? Или да направите чипс от пресни зеленчуци вместо от картофи? Просто поставете тънко нарязани картофи или други зеленчуци върху тавата Air Fry Grill*, добавете малко олио и изберете функцията Air Fry и скоро ще можете да похапвате удобно пред телевизора. И ето още един съвет: можете също да използвате тавата Air Fry Grill и за приготвяне на ястия на скара.

  *Тавата Air Fry Grill (HEZ629070) се предлага като аксесоар.

  Пиролитично самопочистване

  Нашите фурни с пиролитична система за самопочистване ви позволяват да кажете сбогом на тази непопулярна работа веднъж завинаги. Просто изберете функцията, натиснете „Старт“ и, в зависимост от степента на замърсяване, вашата фурна загрява до 480°C, изгаряйки мазнините или остатъците от храна – без нужда от химикали. След като фурната се охлади, просто избършете парченцата пепел и сте готови. Така че можете да се насладите на повече време, наслаждавайки се на резултатите и по-малко време на почистване.

  Oven Assistant

  Понякога не сте сигурни коя програма е подходяща за кое ястие? Просто попитайте помощника на фурната. Свържете вашата фурна към вашия акаунт в Home Connect и просто й кажете какво ястие искате да приготвите чрез приложението Home Connect или вашето устройство за гласово управление Amazon Alexa. След това фурната ще предложи подходящи настройки или програми и ще превключи директно към вашия избор – изключително удобна функция. За да се насладите на Oven Assistant, просто свържете вашата фурна към вашия регистриран акаунт в Home Connect.

  Crisp Function: Хрупкава и вкусна

  Искате ли да придадете на вашето печено финален хрупкав завършек? Нищо не може да бъде по-лесно благодарение на функцията Crisp, която премахва влагата директно от вътрешността на фурната по време на процеса на печене. Това придава на готовото ви ястие допълнителната хрупкавост, която желаете..

  Hotair Gentle: Нежният начин на готвене.

  Искате ли да пестите енергия, докато готвите? С Hotair Gentle подобрихме режима на работа, който най-често се използва в домакинствата. Вентилаторът разпределя топлината равномерно във вътрешността на фурната, което може да помогне за пестене на енергия. При печене на едно ниво – като малки печива, кексове във форми или кексове в тава за печене – не е необходимо предварително загряване.

  Assist Function

  Не сте сигурни коя настройка на фурната да изберете? Функцията Assist е тук, за да помогне. Просто изберете ястието, което готвите, от контролния панел и вашата фурна ще свърши останалото. Идеалният режим на нагряване, както и температурата и времето за приготвяне се задават автоматично. Съвършенство с натискането на един бутон.

  Автоматично изключване

  Не сте сигурни дали вашето суфле, пица или печено наистина са готови? С помощта на функцията Assist вашата фурна Bosch ще се изключи автоматично в края на програмата. Тя знае кога ястието е готово и ви информира чрез сигнал или чрез приложението Home Connect – просто свържете вашата фурна към вашия регистриран акаунт в Home Connect.