Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Съжаляваме - този продукт вече не е наличен

  Тест

  тест
  10,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 1-2 работни дни
  ALZER© PETS - За възрастни животни, при когнитивна дисфункция, сенилни разстройства - 150 мл CATALYSIS, S.L. - ИСПАНИЯ
   
    - Антиоксидант и невропротектор при CDS-синдром на когнитивната дисфункция
    - Подобрява качеството на живот на възрастните кучета и котки
    - За кучета и котки със сенилни разтройства
  Синдром на когнитивната дисфункция (CDS) е невродегенеративно заболяване, което се характеризира с прогресивно намаляване на паметта, заучаването, възприятието и съзнанието. Заболяването не може да се излекува, но можем да забавим прогресията му значително.
  ALZER Pets е специално разработен за пациенти с когнитивни нарушения при синдром на когнитивната дисфункция. Това е кучешкият еквивалент на Алцхаймер, който обхваща значителен процент от кучетата след 7-мата година. ALZER pets може значително да забави прогресията на болестта, като подобрява симптомите на CDS-синдрома и качеството на живот на кучетата.
  ALZER Pets съдържа мастни киселини и антиоксиданти за да контролира тези невродегенеративни процеси. Съставките му намаляват оксидативния стрес, който е директно свързан с появата и развитието на хронични заболявания, както и с процесите на стареене.
  ALZER Pets съдържа гинко билоба, ацетил-л-карнитин, α-липоева киселина и витамин E, които подобряват механизмите за нервната трансмисия и са отлични невропротектори.
  Няма противопоказания и странични ефекти.
  Препоръки за употреба:
  Кучета и котки: 1 ml за 5 kg тегло на 12 часа.
  Други домашни любимци: 1 ml на 12 часа.
  Състав: гинко билоба, ацетил-л-карнитин, α-липоева киселина, витамин Е, фосфатидилсерин.

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *