Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  SX6000 за двутактови двигатели

  Производител: QMI
  SX6000 предизвиква намаляване на износването и разхода на гориво при двутактовите двигатели.
  Търговец и доставка: QMI-България ООД
  29,99 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  SX6000 предизвиква намаляване на износването и разхода на гориво при двутактовите двигатели.
  Двутактови двигатели, включително и тези с разделно мазане, се третират със специален продукт от серията SX6000.
  Намаленото триене води до по - ниски експлоатационни температури и следователно почти изключва възможността за "разяждане на буталата" вследствие на високото топлинно натоварване.
  Мотоциклетите независимо от какъв вид са (с маслен или сух съединител, с разделно или интегрално мазане), също получават чрез покритието SX6000 трайна защита срещу износване, повишен въртящ момент и мощностни резерви.
  Всички малки машини задвижвани с двигател с вътрешно горене като:косачки, моторни триони, селскостопански приспособления и др. могат да се третират с цел удължаване на техния живот и икономия на резервни части и енергия.
  Стационарни машини и транспортни средства от всякакъв вид, като например смесители, мелачки и ходови механизми, ел. генератори, металорежещи и транспортни машини, подемни машини, а също така машините от селското стопанство и транспорта стават по-ефективни в икономическо отношение с помощта на SX6000.
  Покритието позволява да се намалят разходите за престой и подръжка.

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  6.0 1
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  Магазин за интернет търговия ООД | 6.4.2020 г. 22:38
  Администратор
  Моля оставете вашето мнение за продукта!
  Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери