Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  SX6000 БЯЛА ЛИТИЕВА ГРЕС

  Производител: QMI
  Бяла Литиева грес ( температурен от -18°С до +188°С)
  Търговец и доставка: QMI-България ООД
  39,99 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  SX6000 бяла литиева грес е със съдържание на тефлон.
  Притежава уникални качества и е предназначена за използване с различни цели.
  Металната аерозолна опаковка позволява лесно да бъде използвана.
  Тази грес е изработена по специална инженерна поръчка и отговаря на непрекъснато растящите изисквания за лубрикация.
  SX6000 бяла литиева грес е с качеството на традиционния лубрикант. Практически тя покрива критичните метални повърхности с микронен слой от PTFE-T (политетрафлуоретилен-тежък).
  Аеррозолната опаковка позволява лесното използване на места, които трудно могат да бъдат достигнати по друг начин.
  Използването на тези грес може да доведе до намаляването на интервалите за догресиране min 5 към 1 пъти , предпазва от корозия и е устойчива на проникване на вода и при влажни условия на експлоатация.

  Предимства:

  • лесна употреба
  • чист цвят
  • устойчива на екстремални температури
  • добра адхезия и кохезия
  • намалява триенето и износването
  • осигурява защита срещу корозия
  • неразтворима във вода

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери