Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  SX-6000 - Fett 220

  Производител: QMI
  Водо и пароустойчива грес с ЕР добавка (температурен диапазон от -35 до +260°С)
  Търговец и доставка: QMI-България ООД
  39,99 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  PTFE - Т частиците намаляват износването и предпазват от корозия.
  Греста осигурява защита при голямо натоварване срещу удар, заваряване и задиране. SX6000 220 грес е стойностен лубрикант, съставен от смес от финно рафинирани петролни масла и PTFE.
  Степента на рафиниране намалява склонността на лубриканта да инкорпорира много от замърсителите, намиращи се в стоманолеярните и хартиените фабрики, където и намира много широко приложение.
  Използваният уплътнител (сгъстител) в SX6000 220 грес представлява фин комплекс, който осигурява свръх висока устойчивост на размиване от вода и не позволява влагата да влоши качествата на продукта.
  SX6000 220 греста е смес от гранични лубриканти и полимери, предназначена да намалява триенето и износването, както и да позволи увеличаване на натоварването.
  Комплексният уплътнител и граничните лубриканти също спомагат за формирането на по-силна защита срещу интрузията (разяждането) от вода и носените от водата замърсители. Тези замърсители типично причиняват загуба на вискозитета на лубриканта, което води до повишаване на работната температура, по-силно износване и преждевременни повреди.

  Предимства:

  • свръхустойчивост на вода и пара
  • отлична устойчивост на износване
  • отлична стабилност при хлъзгане между слоеве и при врязване на режещия ръб
  • точка на прокапване >500°F

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  6.0 1
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  Магазин за интернет търговия ООД | 6.4.2020 г. 22:38
  Администратор
  Моля оставете вашето мнение за продукта!
  Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *