Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Крем за лечение на гъбички Scholl по ноктите

  Производител: Scholl
  Крем за лечение на гъбички Scholl по ноктите, 3.8 мл
  Търговец и доставка: Уеб Солюшънс ЕООД
  11,80 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Система за гъбички по ноктите Scholl

  • Отстранява 99% от гъбичките по ноктите
  • Предотвратява разпространението на инфекцията и нейното повтаряне. Научно доказано.

   

  С какво системата за гъбички по ноктите Scholl е различна?

  Уникалната системата Scholl има научно доказано действие. Дискретно лечение, лесен за употреба, а формулата му позволява дълбоко проникване, унищожавайки гъбичките директно под нокътя. Също така предпазва от разпространението на инфекцията и нейното повтаряне. Ефективно и деликатно лечение, което може да бъде прилагано вкъщи без лекарско предписание. 

  Какви са видимите резултати?
  В края на лечебния период потъмняването на ноктите намалява. Около 9-12 месеца са нужни на ноктите на кратата да порастнат изцяло без признаци на  потъмняване или следи от инфекция. 

  Как работи системата Scholl?

  Първа фаза - Лечение в 4 етапа, за елиминиране на гъбичките по ноктите
  Първа седмица - Използвайте една пила. Използвайте една пила еднократно, след което я изхвърлете.
  Нанесете разтвора по повърхността на ноктите, използвайки четката. Почистете течността в контакт с кожата.

  Повтаряйте горе описаната процедура в 7 поредни дни.
  Повтаряйте лечението на ноктите с пила в началото на седмици: 2 , 3 и 4
  В края на 4-тата седмица използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да отстраните всякакви грапавини, останали по повърхността на ноктите. Нанесете разтвтора за нокти и преминете към Защитна фаза.
  Забележка: Ако сте пропуснали някое от дневните нанасяния, просто продължете да използвате продукта според инструкциите, докато стигнете до края на лечебния период

   

   

  Втора фаза – Защита (9 месеца) – За да предотвратите разпространението и повторната инфекция.

  Нанасяйте на нокета веднъж седмично разтвора в период от 9 месеца, до изчезване на потъмняването.


  Не се препоръчва употребата на лак за нокти или поставяне на изкуствени нокти в периода на цялостното лечение със системата за гъбички Scholl.

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *