Търси
Kатегории
    Меню Затвори

    Селфи стик Remax XT-P01, Bluetooth, Бял

    Производител: Remax
    Универсален селфи стик с Bluetooth.
    Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
    Стара цена: 35,99 лв.
    24,99 лв.
    i h
    Срок на доставка: 3-5 работни дни

    Универсален селфи стик с Bluetooth.
    Съвместим с всички устройства.
    Можете да регулирате дължината на телескопичната дръжка за по-добри снимки.
    Цвят - Бял

    Продуктови спецификации
    Свързаност Bluetooth
    Съвместима операционна система Android
    Съвместима операционна система iOS
    Съвместим бранд Универсален
    Функции Tелескопичен
    Цвят Бял

    ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

     

    УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

     

    Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

     

     Права:

    Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

     

     Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

     За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

     

     Условия:

     Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

    • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
    • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
    • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
    • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
    • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
    • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
    • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
    • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

     

    Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

    Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

    Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

    6.0 1
    Напиши коментар Затвори
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    Магазин за интернет търговия ООД | 6.4.2020 г. 22:52
    Администратор
    Моля оставете вашето мнение за продукта!
    Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
    *
    *

    Моля оставете телефонен номер за контакт! *

    *
    Маркери