Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Съжаляваме - този продукт вече не е наличен

  Прахосмукачка Робот MEDION MD 16912

  Производител: Medion
  Достъпната роботизирана прахосмукачка за всяко домакинство. Разполага с Отложен старт, Сама се връща до базата за зареждане.
  Търговец и доставка: B-TAK
  275,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Прахосмукачка Робот MEDION MD 16912

  Разполага с Отложен старт, Сама се връща до базата за зареждане.

  Достъпната роботизирана прахосмукачка за всяко домакинство.
  Точно и безопасно почистване.
  Почистването е част от ежедневието във всяко домакинство - поне досега. Имайте повече свободно време и сега подовете ви се почистват автоматично. Достъпният MD 18600 от MEDION прави мечтата ви да имате свой собствен вакуумен робот достъпен за всички. Докато релаксирате или сте в движение, помощника на домакинството надеждно отстранява праха, мръсотията и косата от плочки, паркет, ламинат или дори къси килими.

  Вашата нова роботизирана прахосмукачка е насочена изцяло към Вас в програмата си за почистване. Можете просто да стартирате MD 18600 с натискането на бутон или да настроите функцията за удобно програмиране, за да кажете на почистващия дявол да започне. Чрез странично монтирана четка вакуумния робот е супер надежден след повече прах и мръсотия от вашите подове и компактния си ръст, дори и сред много мебели. По-големите апартаменти не са пречка - зареждането на батерията задвижва MD18600 в продължение на 90 минути. Той е винаги във форма благодарение на: инфрачервени сензори,когато намери пречки, включително ръбовете на килима ,и те не се превръщат в опасност. Така че вие ​​можете безопасно да работите с вакуумробота сам, докато сте на път или просто опънете краката си, когато се върнете.

  Инфрачервени сензори за по-голяма безопасност
  Роботът автоматично преминава краищата и препятствията с усъвършенстваните инфрачервени сензори. Дори препятствията не са проблем. Така че можете да оставяте прахосмукачката самостоятелно, без да се страхувате, че ще бъде повредена.

  За многобройни подови покрития
  Със здравите колела вакуумният робот може лесно да овладее плочки, ламинат или паркет.Повечето твърди подове не са проблем за интелигентния дизайн . Дори и късите килими се почистват от робота прахосмукачка, без да се пречи на работата.

  Лесно зареждане
  Смукателният робот от MEDION е винаги готов, когато имате нужда от него. След почистване той се връща на зарядното устройство самостоятелнообратно и зарежда батерията му . Не е нужно да се притеснявате за нищо!

  Продуктови спецификации
  Тип почистване Сухо
  Захранване Акумулатор
  Тип настилка Твърда повърхност
  Тегло 2.2 кг
  Цвят Бял
  Капацитет 0.05 л

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *