Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Прахосмукачка робот Conga 1790 Titanium

  Производител: Conga
  Прахосмукачка робот Conga 1790 Titanium
  Номер на производителя: 20138
  459,00 лв.
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Име
  Очаквана доставка
  Цена
  Изберете Град/Област/Пощенски код за да изчислите приблизителна цената.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  Технология SmartGyro 3.0. Нова организирана навигация за по-интелигентно, по-ефективно, интуитивно и предсказуемо почистване. Благодарение на своята жироскопична близост, сензори против удар и свободно падане, той почиства ефективно повърхността на дома ви.
  APP Control: Приложение за смартфон с карта, чрез което можете да управлявате робота, като избирате режими на почистване, планирате задачи за почистване, избирате нива на мощност на всмукване и търкане или проверявате записа за почистване.
  Неговата система за виртуална карта ще покаже картата на вашия дом във вашето приложение. Роботът ще създаде картата, докато я почиства. Освен това ще можете да го видите по-късно в записа за почистване.
  Технология Virtual Voice ще можете да свържете робота си с гласови виртуални асистенти Alexa и Google Assistant. Ще можете да използвате различни гласови команди, за да започнете почистването, да спрете почистването, да изпратите робота обратно в базата за зареждане или дори да го локализирате чрез звукови сигнали.
  Система BestFriend Care с 2 сменяеми четки, които избягват заплитания. Специална гумена четка за премахване на животински косми от трудни места като килими и постелки
  Програмира се със система iWash с 3 режима на измиване, които работят чрез електронно управление: Висока, идеална за цялостно измиване; Среден, идеален за ежедневно търкане; и Ниска, идеална за грубо почистване. Благодарение на тези 3 режима ще можете да почиствате всякакъв вид повърхност.
  Неговата MemoryControl позволява на робота да запази маршрута за почистване, за да намери най-бързия и най-ефективен път за почистване и да се върне обратно в зареждащата база, след като приключи почистването.
  Система ForceClean, която включва мощна турбина, която максимизира голямата си всмукваща мощност до 1600 Pa.
  Роботът автоматично се връща към зареждащата основа, като по най-бързия начин изчерпва батерията, зарежда батерията си и възобновява процеса на почистване, докато не я завърши.
  Система Turbo Clean Carpet, която активира турбо режим с максимална мощност в килимите, за да ги почисти ефективно.
  Неговата система All-TimeTable ще ви позволи да планирате робота 24 часа, 7 дни в седмицата. Също така ще ви позволи да планирате различни задачи за един и същи ден. Ако е инсталиран резервоарът за мокро и сухо, можете да планирате робота да почиства, вакуумира и почиства сутрин и да почиства, почиства и почиства следобед. Добавете различни настройки за почистване, изберете между 16 различни настройки за почистване и почистване.
  Роботът разполага с 14,4 V и 2600 mAh Li-Ion батерия. Обхват до 160 минути *.
  Роботът включва интелигентна система GPSHome, за да се върне автоматично и директно към зареждащата основа, когато приключи с почистването. Пречиства въздуха с високоефективен филтър, способен да задържа голямо количество алергени и прах.
  Подходящ за всички видове подови и тънки килими.

  Гаранция: 24 месеца

   

  Конкретни референции