Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Пейка за глутеус - Glute Ham Developer Cross Barbarian Line BB-9075

  Производител: Barbarian Line
  Glute Ham Developer-Cross е евтиният, но абсолютно професионален модел от Barbarian-Line, одобрен за използване в студиото! Сертифицирано по EN 957.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  899,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Пейка за глутеус - Glute Ham Developer Cross BB-9075 Barbarian-Line

  Glute Ham Developer-Cross е евтиният, но абсолютно професионален модел от Barbarian-Line, одобрен за използване в студиото! Сертифицирано по EN 957. 

  Това устройство се характеризира с компактен дизайн и безопасна работа. 
  Пейка за глутеус - Glute Ham Developer Cross предлага всички предимства на ефективното функционално фитнес обучение, което уникално улеснява тренировката на правите и наклонени коремни мускули, долната част на гърба, тазобедрената става, задната част на гърдите и задните бедра. 

  - Сертифицирано по EN 20957 I.II.IV Клас S -

  - Качествени продукти, проектирани в Германия -

  Пейка за глутеус - Glute Ham Developer Cross 

  • Колелата на носача / тапицерията и подложката са хоризонтално регулируеми
  • с удобна, здрава подложка
  • с 2 куки - за окачване на ленти за съпротива
  • с 2 дръжки за влизане / излизане
  • широка, безопасна стойка
  • с гумирани крака: почво-чисти и неплъзгащи се
  • Цвят на рамката: Jet Black
  • Цвят на тапицерията: Черен 
  Продуктови спецификации
  Спорт Фитнес
  Тип продукт Лежанка
  Подходящ за Начинаещи
  Подходящ за Средно напреднали
  Подходящ за Напреднали
  Максимално поддържано тегло 200 кг
  Дължина 138 см
  Широчина 71 см
  Височина 100 см
  Тегло 56 кг
  Материал Метал

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *