Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  NO-бустер IGNITER Pre-Workout Amarok Nutrition, 300 гр

  Производител: Amarok Nutrition
  Хранителна добавка, предназначена за увеличаване на енергията, подобрява фокуса и концентрацията, способства за увеличаване на издръжливостта, индиректно влияе върху редукцията на мазнините, съдейства за оптимални нива на енергия по време на тренировка, както и след нея.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  45,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Igniter x 300 g/Игнитър х 300 гр 

  е хранителна добавка, предназначена за увеличаване на енергията, подобрява фокуса и концентрацията, способства за увеличаване на издръжливостта, индиректно влияе върху редукцията на мазнините, съдейства за оптимални нива на енергия по време на тренировка, както и след нея 

  Опаковка: Буркан – 300 гр 

  Начин на употреба: Една доза (10g - 1 лъжичка) се разтваря в 300 ml студена вода и се приема около 30 минути преди тренировка. Използвайте само в тренировъчни дни. Не превишавайте препоръчителната дневна доза!!! 

  Действие: IGNITER е усъвършенстван продукт за прием преди тренировка, чиято основна задача е да поддържа способността на тялото да се натоварва физически и да забави появата на умората. За разлика от много продукти от тази категория, той не предизвиква изкуствено стимулиране – стимулира организма по естествен и безопасен начин.

  Благодарение на голямата доза бета аланин, продуктът увеличава способността на мускулите да работят усилено чрез насищане на карнозин, което оказва огромно влияние върху издръжливостта на тялото.

  Внимателно подбраната доза NO-бустери е достатъчно голяма, за да повиши чувствителността на кръвните клетки към усвояването на хранителните вещества и да осигури по-доброто им функциониране, както и да осигури лек ефект на "мускулна помпа".

  Кофеинът и тирозинът осигуряват стимулиране на тялото и по-добър фокус върху тренировъчния процес.

  Креатин малат и ниацин допълват формулата, за да осигурят оптимална сила при тренировките и да забавят възникването на умората. 

  Състав: бета-аланин, аргинин, цитрулин, тирозин, креатин (креатин малат), безводен кофеин, ниацин (никотинова к-на), ябълкова к-на, бета-каротен – Е160а  

  Активни съставки в 10 гр (1 мярка)

  • бета-аланин - 2000 мг
  • аргинин -2000 мг
  • цитрулин - 1000 мг
  • тирозин - 1000 мг
  • креатин - 1000 мг
  • безводен кофеин - 200 мг
  • ниацин - 25 мг (150% ПДД) 

  Съдържание за една доза: Igniter 10 гр 

  Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца! 

  Най-добър до: виж оригиналната опаковка                                                                             

  Информация за потребителя:

  Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Не е лекарствено средство!

  Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

  Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

  Продуктови спецификации
  Подходящ за Мъже
  Подходящ за Жени
  Спорт Фитнес
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Атлетика
  Спорт Борба
  Спорт Футбол
  Спорт Волейбол
  Спорт Баскетбол
  Тип опаковка Буркан
  Аромат Портокал
  Препоръчан за Преди тренировка
  Основни съставки Aргинин
  Основни съставки Beta-Alanine
  Предимства Върхови постижения
  Свойства Без лактоза
  Тегло 300 g
  Брой порции 30

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *