Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Лицензиран Кожен Кейс - GUESS Charms Case iPhone 11 Pro Max

  Производител: GUESS
  Лицензиран Кожен Кейс - GUESS Charms Case iPhone 11 Pro Max GUHCN654GGPBK
  Търговец и доставка: ЕС МОБАЙЛ ЕООД
  49,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 1-2 работни дни

  Оригинален GUESS Калъф - Гръб за iPhone 11 Pro Max, луксозна изработка от поликарбонатна основа със златисто блестясто изобразени лога. Страничната рамка от противоударен полиуретан се грижи за сигурноста на смартфона. Експресивният външен вид на този моден калъф придава уникален стил и настойчиво напомня за класата на Guess. Надежно предпазва любимия ви iPhone, като покрива всички негови ръбове. Високо-качествени материали, предоставящи премиум визия и дълготрайност.Автентичен лицензиран продукт• Елегантен дизайн• Задната част от лъскав поликарбонат запълнен с блестящи лога на GUESS• Изработка от издръжливи материали, осигуряващи защита и дълготрайност• Удобен достъп до всички бутони и отвориОпаковка: Оригинална (Blister) EAN: 3700740468005 Код: GUHCN654GGPBK

  Продуктови спецификации
  Цвят Черен
  Мобилно устройство iPhone
  Модел мобилно устройство iPhone 11 PRO MAX

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *