Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Ленти за избелване на зъби Whitening Strips, 28 бр

  Ленти За Избелване На Зъби - 28бр в кутия
  Търговец и доставка: Уеб Солюшънс ЕООД
  25,90 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Ленти За Избелване На Зъби - 28бр в кутия

  14 за горната част и 14 за долната част. 

  Ленти За Избелване На Зъби - Сега постигането на ослепителна усмивка е толкова лесно и бързо с този комплект от ефективни ленти за избелване на зъбите! Те са 28 броя в кутия - 14 бр. за горните зъби и 14 бр. за долните зъби. Тези ленти за избелване на зъби

  са с ментов вкус, покрити са с гел, който има избелващо действие, но същевременно предпазва емайла. Те действат ефикасно, но и напълно безвредно. С тях ще получите желаните резултати само до 14 дни. Но внимавайте ние от онлайн магазин Yay.bg сме  длъжни да Ви предупредим, че с тях ще имате едни изключително бели зъби и усмивка, на която едва ли някой би устоял!

  Характеристики на Избелващи ленти за зъби 

  Време за ползване: 30 минути на ден 
  Съставки: Глицерин, карбомер, ментово масло 
  Гел за избелване на зъби с професионално качество
  Едни от най-ефективните лентички за избелване на зъби на пазара
  Видимо по-ярки зъби след няколко ползвания
   
  Инструкции за ползване:
    ленти за избелване на зъби
  1. Отлепете прозрачното фолио от лентичката и я хванете с пръсти от задната страна. 
  2. Използвайки огледало, поставете лентичката откъм страната с гела върху зъбите и я подравнете с линията на венеца.
  3. След 30 минути внимателно отлепете лентичката и обилно изплакнете водата за да се отстрани излишния гел.
   
  Съвети: 
   
  1. Не мийте зъбите преди да използвате лентичките. Използвайте ги минимум един час след като сте измили зъбите. 
  2. Не използвайте тези Ленти за избелване на зъби повече от веднъж дневно. 
  3. След ползване почистете остатъчния гел, измивайки зъбите с четка и паста за зъби или с гаргара.
  4. Използвайте мокра кърпа в случай, че е трудно да отлепите лентичките от зъбите.
  5. Не носете избелващите лентички през цялата нощ или докато спите.
   
  Противопоказания: 
   
  Не използвайте, ако страдате от дентални язви, разранен венец или след орална хирургия 
  Хора страдащи от чувствителни зъби трябва да намалят дозата или да се консултират със зъболекар 
  При контакт с очите, изплакнете обилно с вода 
  Този продукт не е подходящ за лица под 12 години или бременни жени. 
  Страничните ефекти от този продукт са много рядко срещани, но ако се проявят такива спрете употребата и се консултирайте с вашия личен лекар
   
  Популярни Въпроси и отговори, свързани с използването на ленти за избелване на зъби:
   
  В: Мога ли да си измия зъбите непосредствено преди използване на избелващите на ленти? 
  О: НЕ, не мийте зъбите преди ползването на лентичките. За да избегнете дразнене на венците, изчакайте да мине известно време след като сте измили зъбите.
   
  В: Мога ли да нося избелващите ленти цяла нощ докато спя? 
  О: Не, не ги носете през нощта или по време на сън.
   
  В: Как да използвам избелващите ленти? 
  О: Отворете пликчето и извадете лентата. Махнете прозрачното фолио поставете лентичката по продължение на зъбите, като гела трябва да бъде от към зъбите. За по-добър контакти внимателно натиснете лентичката с пръсти. Носете лентичките 30 мин. , след което я махнете и изхвърлете.
   

  В: Колко време трае резултата от избелването? 

  О: Резултата трае от 18 месеца до 2 години, като това зависи от начина ви на хранене и пиене, както и други фактори, като приемането на някои лекарства и пушенето. Друг много важен фактор за да се гарантират дълготрайни резултати е да поддържате отлична устна хигиена
   
  В: Колко време трябва да се въздържам от кафе и червено вино, след избелването?
  О: Препоръчва се избягването им докато трае целия период на избелването и 1 седмица след това.
   

  В: Колко време ще е необходимо, за да станат зъбите ми белите?

  О: Резултатите варират. Някои зъби побеляват драстично само за няколко дни, докато при други може да отнеме няколко месеца. При повечето хора има видими резултати след 2-3 седмици. Колкото по-жълти са зъбите, толкова по-видимо е избелването. При сивия цвят на зъбите подобен на тетрациклин (антибиотик) цвят, избелването може да отнеме няколко месеца, за да постигнете резултати.
   
  В: Какво да направя, ако не видя резултати след използването на избелващите лентички? 
  О: Ако зъбите ви са значително потъмнели, може да се наложи да използвате 2 курса на избелване с лентичките. Препоръчваме ви да използвате с избелваща паста за зъби.
   

  В: Избелващия гел ще промени ли цвета на моите фасети или коронки?

  О: Всички избелващи агенти имат ефект само до естествената структура на зъбите. Това означава, че при използване на ленти за избелване на зъби те ще имат въздействие върху вашите коронки или фасети само до естествения им цвят.
   

  В: Ленти за избелване на зъби ще премахнат ли петна от пушенето?

  О: Да, обаче петната по зъбите причинени от пушенето може да бъдат по-трудни за премахване и може да отнеме по-дълго време. Ако продължите да пушите, зъбите могат да се обезцветят по-бързо.

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  • Може да оставите коментар за продукт само след като го закупите.
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *