Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Съжаляваме - този продукт вече не е наличен

  Кухненски робот с функция за готвене Medion MD 16361

  Производител: Medion
  Кухненски робот с функция за готвене Medion MD 16361, 1000W, 11 работни нива, 2 литра, неръждаема стомана, Готвене и смесително приспособление, Инокс / Черен
  Търговец и доставка: B-TAK
  230,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Кухненски робот с функция за готвене Medion MD 16361

  Мултифункционален: Смесете, изрежете, месите, разбъркайте и дори готвите.

  Мощност 500 вата смесване, готвене 1000 вата, 11 работни стъпки, Съдържа повече от 130 рецепти, настройка на температура 40-110 ° C, LCD дисплей показва температура, скорост и време, полезен капацитет 2 литра, контейнер от неръждаема стомана, автоматично изключване, защита от прегряване, защита от сухо готвене, 60 Минимален таймер, 4 ножа от неръждаема стомана, подхлъзващи се крака за сигурна стойка 

  • Технически данни

  • 1000 вата топлинна мощност
  • 500 вата смесваща мощност
  • Тегло: 9 кг
  • Обем: 2 литра капацитет на контейнера
  • Материал: неръждаема стомана
  • Температурен диапазон: 40-110 ° C
  • Мултифункционални: Смесете, нарежете, месите, разбъркайте и дори гответе. Хранителен термомиксер MEDION е вашият практически помощник за всяка работа.
  • Обхват на доставката: кухненски бокс MEDION MD16361, 1 x приспособление за готвене и смесване, заваряване на пара и вложка за пара, шпатула, мерителна чашка, четка за почистване, бъркалка с пеперуда.

  В този контекст си заслужава да се отбележи, че четири вендузи са прикрепени към долната страна, за да се осигури сигурно положение на работната повърхност.

  Продуктови спецификации
  Функции Миксер
  Функции Готвене на пара
  Употреба Домашна
  Материал Стомана
  Материал Инокс
  Цвят Инокс / Черен
  Тегло 5.8 кг
  Мощност 1000 W
  Захранване 220 V
  Капацитет 2 л

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери