Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Кростренажор DKN Technology Multi Motion Trainer XC-170i

  XC-170i Multi Motion Trainer слива елиптичното упражнение с ниско въздействие с възможността да ходим или бутаме, без да нараняваме ставите .
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  2 450,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Кростренажор Multi Motion Trainer XC-170i 

  XC-170i Multi Motion Trainer слива елиптичното упражнение с ниско въздействие с възможността да ходим или бутаме, без да нараняваме ставите .
  В сърцето на XC-170i е тихата магнитна съпротива, поддържаща High Intensity Taining. Системата за двустепенно задвижване създава голямо усещане за инерция. А по-високото предавателно отношение предлага плавно движение напред и назад.
  XC-170i е снабден с патентована дължина на удължената лента на 3 нива с валяк с настройки от 18 до 23 инча . Регулируемата дължина на крачката означава, че можете да използвате този Elliptical за ходене и джогинг, което прави този уред отлична алтернатива на въздействието на бягащите пътеки.
  Този компактен многофункционален кростренажор съчетава традиционното елиптично упражнение с ходене и джогинг с ниско въздействие. Комбинацията Stride / Walk дава възможност за насочване на тон на различни мускулни групи от долната част на тялото в рамките на една тренировка.
  Обучението на горната част на тялото на XC-170i е доста впечатляващо.

  За поддържане на горната част на тялото и ядрото едновременно XC-170i притежава многофункционални кормила с двойно действие.
  Тези първокласни кормила ви позволяват удобно да хващате по различни начини, за да се фокусирате върху различни мускули в горната част на тялото и ядрото.
  LCD конзолата позволява до 4 потребителя да настроят индивидуалните си профили, състоящи се от възраст, пол, тегло и височина. След това тези данни се използват от компютъра, за да се калибрира обратната връзка, като например време, разстояние, обороти, оценка на изгарянето на калориите и изразходвано усилие (измерено във ватове).
  Тази конзола предлага 32 нива на съпротивление, 12 предварително зададени програми, измерване на пулса безжично (с помощта на опционалния тракер Cardio Connect или лентата на гърдите), програма, дефинирана от потребителя, и програма с постоянна вата.
  XC-170i предлага тесен 7-сантиметров коефициент „Q“ (разстояние между педалите) за естествено движение, по-ниска входна точка с 19 см и стабилизатор за задния достъп с удобни и твърди педали за безопасна работа - Стъпка стъпка напред.
  Изключително големият отвор за чаши идва много полезен, за да пуснете вашия смартфон, ключове, бутилка или каквото и да имате нужда по време на тренировка.
  Конзолата XC-170i е съвместима с няколко приложения, за да осигури по-реалистично преживяване.
  Нашето партньорство с Kinomap или BityGym ви предлага достъп до някои от най-популярните маршрути, включително и общността на потребителите с фитнес ум. Или изберете да създадете свой собствен маршрут, като използвате данните от Google Map, включително функцията за наклон и отхвърляне.

  В крайна сметка:
  XC-170i Multi Motion Trainer ви предлага възможност за крачка, разходка или бутане, и всичко това в компактен домашен кростренажор, който спестява много пари.

  ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  Профили на програмата: 12
  Контрол на вата: 10 - 400 вата
  HR програмиране "Моята зона": Да
  Съпротивление: 32 нива
  Магнитна спирачна система: Да
  Пулсови сензори: Да
  Потребителски профил Да
  Потребителска памет: 4
  Път: Да
  Скорост: Да
  Разстояние: Да
  Оборотомер: Да
  Калории: Да
  Максимален потребителски лимит: 135 кг
  Комплект маховик: 11 кг
  Размери (L x W x H): 1640 x 738 x 1674 mm
  Тегло: 65 кг
  Сертифициране CE / EN 957 Клас H
  Транспортни колела: Да
  Задвижваща система: Поликлинов колан
  Безжично предаване на човешки ресурси: Незадължителна лента на гърдите
  BitGym: Да
  Kinomap: Да
  Приложение за фитнес на Vescape: Да
  Съвместим с Bluetooth 4.0: Да

   

  Продуктови спецификации
  Спорт Фитнес
  Тип велосипед Кростренажор
  Механизъм Eлектромагнит
  Подходящ за Начинаещи
  Подходящ за Средно напреднали
  Подходящ за Напреднали
  Брой степени на трудност 32
  Максимално поддържано тегло 135 кг
  Тегло махово колело 11 кг
  Тегло 65 кг
  Дължина 1640 мм
  Широчина 738 мм
  Височина 1674 мм

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  • Може да оставите коментар за продукт само след като го закупите.
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  Маркери