Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Колекция "Световно първенство по футбол 2018, Русия"

  Производител: Gold Center
  Колекция
  Търговец и доставка: Голд Сентър ЕООД
  417,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 1-2 работни дни

  Световното първенство по футбол 2018 е двадесет и първото издание на Световната купа.

  Колекцията се състои от 4 талисмана - Талисман Забивака, Световна купа, Футболна топка и Футболна обувка, изработени от най- чиста проба сребро със златно покритие

  Симпатичен вълк е официалният талисман на Световното първенство по футбол в Русия. Името му е Забивака , което в превод от руски („забивает” - вкарва гол) означава „Вкарвач”,„Голмайстор”. Авторът на Вълка е студентката по графичен дизайн в Томския държавен университет Екатерина Бочарова. Забивака е облечен с цветовете на националния трикольор, има очила и е замахнал с лапа към топката. На церемонията по обявяването на Забивака присъстваха легендите Роналдо и Звонимир Бобан.

  Сегашният дизайн на световната купа датира от далечната 1974 г. Като една от най-разпознаваемите емблеми на спорта, купата на ФИФА може да бъде докосвана само от избран кръг от хора – отборите – победители на Световно първенство, и държавни глави.

  Златната топка на ФИФА е футболна награда, присъждана годишно на футболист, за когото се смята, че се е представил най-добре през изминалата година.

  Златната обувка е европейска футболна награда, връчвана всеки сезон на футболист от европейска страна, отбелязал най-много голове в национален шампионат.

  Продуктови спецификации
  Вид Колекция
  Метал Сребро с цякостна позлата
  Проба 999/1000
  Тегло 4 х 11гр.
  Година на емисия 2018

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  6.0 1
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  Магазин за интернет търговия ООД | 6.4.2020 г. 22:43
  Администратор
  Моля оставете вашето мнение за продукта!
  Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *