Търси
Kатегории
  Меню Затвори
  Назад към списъка

  Как да получиш най-добрите оферти в интернет

  Как да получиш най-добрите оферти в интернет

  -20%, -30% … Купи!

  Как да получиш най-добрите оферти в интернет

  „Аз съм Мария и обичам да пазарувам … умно!“ Това не е изповед на анонимен шопинг-маниак, а споделеното ежедневие на милиони активни и модерни онлайн потребители. „Умното“ пазаруване днес се е превърнало в изкуство и вдъхновение.

  Как да пазаруваме така, че да получим най-качествения продукт, на най-ниска цена с минимални усилия?

  Мрежата ни предлага много варианти: абонамент за имейл известия, следване на любими магазини в социалните мрежи, блогове, платформи за сравняване на цените и др. Миксът от два или повече от тях ни гарантира незабравимо шопинг преживяване!

  Купон за отстъпка? Благодаря! За мен още един.

  Имейлът е първото нещо, което поглеждам сутрин. И не защото съм работохолик, а защото обичам да започвам деня си с усмивка. Отварям винаги секция „рекламни съобщения“, за да прегледам бюлетините на любимите магазини.  И ако до скоро бях твърд застъпник на твърдението, че това е ненужен „спам“, вече съм убедена, че абонамента за онлайн бюлетин има своето огромно предимство.

  В стремежа си да улеснят процеса на вземане на решение за покупка, маркетплейс платформите все повече персонализират онлайн нюзлетерите и имейл кампаниите си.  Така възможността да получа интересна информация, полезни съвети или предложение за по-добър продукт на по-добра цена се увеличава.

  Признай си, че и ти обичаш намаленията и отстъпките в цената. А удоволствието да получиш ваучер за отстъпка за нещо, което отдавна искаш да имаш, е по-голямо дори и от самата покупка.

  Източник: pexels

  Абонирай се за онлайн бюлетин, защото твоя купон, зависи само от теб!

   

  Информацията винаги има значение

  Една от най-добрите ми покупки беше направена след няколкомесечно проучване. Имах нуждата от нещо специално, нещо, което да отговаря напълно на моите потребности и моя начин на живот. Не на последно място, обаче, беше и цената, която трябва да платя за това.

  Първото ми решение беше да посетя специализирани магазини, за да се консултирам с квалифицирани продавачи. Изборът стана още по-труден, цените още по-високи, стоките още по-прехвалени и покупката се оказа „мисия невъзможна“. Обикалянето по магазините се превърна в доброволна инквизиция.

  Когато се убедих, че традиционните канали в случая са неработещи, като спасение се появиха блоговете.

  Написани на достъпен език, с конкретна и точна информация, с компетентно и ненатрапчиво мнение от специалисти, блог постовете бяха инструмента, от който имах нужда.

  За щастие не ми се налага да „ровя“ постоянно за късчета информация. При избора на продукти се доверявам предимно на блоговете, поддържани от маркетплейс платформите, на които имам доверие. Ревютата на продукти, представени от експерти, новостите и актуалните тенденции – това за мен е информация, която винаги има значение.

   

  Удоволствие на един клик разстояние

  Моят ден не е по-различен от твоя. Той преминава с телефон в ръка и неизбежно е съпроводен от социалните мрежи. Днес те са най-бързия и ефективен начин да си в постоянна връзка с приятелите си и любимите си хора, да научаваш новините, да участваш в значими за теб кампании, дори да учиш.

  Фейсбук и Инстаграм промениха навиците ни и превърнаха пазаруването в част от емоционалния и социалния ни живот. Търговците се надпреварват да направят присъствието си там атрактивно, оригинално и все по-полезно за нас - потребителите.

  Признавам, че съм изкушена от онлайн пазаруването и често използвам социалните мрежи за шопинг-терапия. Когато започнах да следвам любимите си онлайн магазини разбрах, че получавам по-атрактивни ценови оферти за най-новите продукти на пазара.

  Естествено, мога да направя покупката си само с един клик и да споделя с приятелите си. А споделеното удоволствие е безценно!

  Източник: pexels

  Последвай ни в социалните мрежи, защото всичко се случва тук и сега.

   

  Добрата цена може да бъде още по-добра

  Да пазаруваш и да спестяваш е съвсем реална и постижима мечта. Ако си последвал моите стъпки, описани по-горе, вече можеш да се възползваш от отлични оферти за пазаруване. Но да не забравяме, че винаги може да бъде още по-изгодно.

  За да не оставам с „горчив вкус“ след всяка спонтанна покупка, започнах по-често да използвам опциите за сравняване на цени и продукти, които добрите онлайн магазини задължително са добавили към функционалностите си.  Лесно е и не отнема време, но пък носи сигурността, че си направил наистина отлична сделка.

  На по-търпеливите, към които аз не спадам, препоръчвам да следят тематичните промоционални кампании, които организират онлайн моловете. Независимо дали са наречени „черен петък“ или „сезонът на подаръците“, всяка една покупка направена по това време  със сигурност ще си заслужава парите.

  За да не губиш време и да не се луташ в любимия си магазин, абонирай се за нашия онлайн бюлетин или ни последвай в социалните мрежи. Само така  ще разбереш как с 10 лесни стъпки можеш да получиш най-доброто, което заслужаваш.

  Коментари
  Добави коментар Затвори