Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Съжаляваме - този продукт вече не е наличен

  Кафемашина за еспресо MEDION MD 17116

  Производител: Medion
  Кафемашина за еспресо MEDION MD 17116, 1470W, Резервоар за вода 1.2л, Резервоар за мляко 0.7л с разпенваща дюза, Алуминиев филтър
  Търговец и доставка: B-TAK
  230,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Насладете се на пълноценно удоволствие от кафето!
  Машината за еспресо MEDION ви предлага богат избор от различни кафе деликатеси. Насладете се на вкусно еспресо или плътно капучино, ароматно лате или перфектно приготвено черно кафе. Млякото и млечната пяна ,които се подават автоматично допълват удоволствието от кафето. С мощност от 1,470W и с помпа Ulka/най-добрите помпи в Италия/ имате интензивен аромат на кафето и великолепен вкус.

  Има възможност и за ESE (Easy Serving Espresso) подложки за кафе.

  Лесен за използване и почистване
  Подвижният резервоар за вода от 1,2 литра, резервоарът за мляко от 700 мл и светлинният индикатор за работа правят машината особено лесна за работа. Така без усилие можете да се наслаждавате на перфектно кафе по всяко време.

  Продуктови спецификации
  Използване за Кафе
  Захранване Мляно кафе
  Употреба Домашна
  Брой чаши 2
  Тип контролер панел Механичен
  Материал Инокс
  Материал Пластмаса
  Функции Крачета против приплъзване
  Функции Индикаторна светлина
  Функции Индикатор за нивото на водата
  Функции Подвижен воден резервоар
  Функции Пенообразувател за мляко
  Мощност 1470 W
  Капацитет 1.2 л
  Дължина 34 см
  Височина 32 см
  Широчина 21 см
  Дължина кабел 0.8 м
  Тегло 5.5 кг

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *