Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Yoka - Laylee and The Impossible Lair за PS4

  Yooka-Laylee and The Impossible Lair е чисто ново платформър приключение, създадено от някои от ключовите творчески таланти стоящи зад любимата на мнозина игра Donkey Kong Country. Както обикновено, най-големият злосторник Капитал Би е изработил пъклени планове. Приятелското дуо трябва да се впусне отново в действие, за да спаси положението. За да осуетят неговия зъл план да пороби цялото царство на пчелите, нашите герои трябва да поемат към невъзможното леговище на Капитал Би. Ситуацията изглежда трудна, но с помощта на царица Фийби и нейната царска пчелармия храбрият тандем може и да има шанс!
  Номер на производителя: 5056208804129
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  44,90 лв.
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Име
  Очаквана доставка
  Цена
  Изберете Град/Област/Пощенски код за да изчислите приблизителна цената.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  Yooka-Laylee and The Impossible Lair е чисто ново платформър приключение, създадено от някои от ключовите творчески таланти стоящи зад любимата на мнозина игра Donkey Kong Country.

  Както обикновено, най-големият злосторник Капитал Би е изработил пъклени планове. Приятелското дуо трябва да се впусне отново в действие, за да спаси положението. За да осуетят неговия зъл план да пороби цялото царство на пчелите, нашите герои трябва да поемат към невъзможното леговище на Капитал Би.
  Ситуацията изглежда трудна, но с помощта на царица Фийби и нейната царска пчелармия храбрият тандем може и да има шанс!