Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Until Dawn за PS4

  Производител: Sony Playstation
  Until Dawn ще проследи историята на осем приятели, които се озовават в капана на отдалечена планинска местност. Ситуацията светкавично бързо се превръща в зловещ кошмар и те започват да се съмняват дали наистина са сами.
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  Стара цена: 49,90 лв.
  39,90 лв.
  i h
  Срок на доставка: 1-2 работни дни

  Until Dawn ще проследи историята на осем приятели, които се озовават в капана на отдалечена планинска местност. Ситуацията светкавично бързо се превръща в зловещ кошмар и те започват да се съмняват дали наистина са сами. Обхванати от смразяващ страх и тягостно напрежение, групата е изправена пред предела, а ти ще трябва да вземеш бързи решения, които да определят дали някой от героите ще преживее нощта или ще намери своята смърт.  Всеки избор, който направиш играейки с един от осемте главни персонажа - дори и най-дребните и на пръв поглед незначителни – ще изгради твоята уникална история.

  Приготви се за холивудско изпълнение, което ще накара кожата ти да настръхне, включително от актьори като Hayden Panettiere (Heroes, Nashville), които са уникално пресъздадени благодарение на силата на PlayStation 4 – твоите решения ще определят, кой ще оцелее в Until Dawn.

  • Интригуваща история – развиваща се в изолирана планинска хижа, където нищо не е както изглежда, осем приятеля ще се опитат да останат живи и да се изправят пред убиец, който е твърдо решен да ги погуби. Играча определя взаимоотношенията между различните персонажи и трябва да преживее нощта през тяхната уникална гледна точка. Написана и пресъздадена в сътрудничеството на известните сценаристи на филми на ужасите,  Larry Fessenden и Graham Reznick, историята в Until Dawn ще допадне на всеки един почитател на жанра.
  • Ужас от следващо поколение – Задвижван от енджина на Killzone Shadowfall, интерактивният ужас в перспектива от трето лице ще те шокира, благодарение на реалистичната си графика. Сензорите в DualShock 4 контролерът от своя страна ще проследят, колко хладнокръвно ще се справиш във всяка една ситуация, а камерата ще улови всяка една ужасяваща гледка.
  • „Ефектът на пеперудата“ – Играчите ще определят своя път към оцеляване, и ще могат да разклоняват своя сюжет, което прави историите в играта уникални и винаги различни. Без значение дали изборите ти са големи или малки и на пръв поглед незначителни – ти ще може да оформиш своята уникална история.
  •  Холивудски талант – Наслади се на невероятни изпълнения в лицето на холивудски актьори като Hayden Panettiere (Heroes, Nashville) и  Rami Malek. Until Dawn ще ти предостави невероятно изживяване, което би се сравнило с гледането на едни от най-сериозните хитови филми.

  Продуктови спецификации
  Пъблишър Sony
  PEGI рейтинг 18 +
  Година на излизане 2015
  Брой играчи 1
  Платформа PlayStation 4
  Език Английски
  Жанр Екшън-приключенски

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери