Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра The Last of Us: Part II за PS4

  Производител: Sony Playstation
  The Last of Us Part II е продължението на една от най-култовите PlayStation игри, създавани до този момент. Завърни се в постапокалиптичния свят на Ели и Джоел и се наслади на съвсем нова история, която ще разкрие бъдещето на персонажите.
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  89,90 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  The Last of Us Part II е продължението на една от най-култовите PlayStation игри създавани до този момент. Завърни се в пост апокалиптичния свят на Ellie и Joel и се наслади на съвсем нова история, която ще разкрие бъдещето на персонажите.

  Пет години след опасното им пътешествие през опустошените Съединени щати, Ели и Джоел са уседнали в Джаксън, Уайоминг. Животът в процъфтяваща общност им е дал спокойствие и стабилност, въпреки постоянната заплаха от заразените или други, по-отчаяни представители на човешкия вид.
  Когато насилствено събитие нарушава мира, Ели поема на безжалостно пътешествие, за да раздаде справедливост и да намери утеха.
  Докато преследва виновниците, тя ще се сблъска с унищожителните физически и емоционални последствия от делата си.

  Сложна, емоционална история
  Изживей нарастващите морални конфликти, създадени от безмилостното преследване на отмъщение, подето от Ели.

  Красив и опасен свят
  Поеми по пътя на Ели, водещ я от красивите планини и гори на Джаксън до обраслите руини на Сиатъл. Сблъскай се с нови групи оцелели, непознати и опасни места и ужасяващи вариации на заразените.

  Напрегната и отчайваща борба за оцеляване
  Нови и подобрени геймплей механики ще направляват пътешествието на Ели през недружелюбния свят. Усети нейната отчаяна борба за оцеляване, чрез подобрена бойна система, гладко движение и механика за незабележимост при прокрадване.

  Маркери