Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Ride за PS4

  Производител: Sony Playstation
  Ride е игра с мотоциклети, която е създадена от хора, които обожават мотоциклети! Приготви се за едно заглавие изпълнено със съдържание, най-известните и обичани производители, които да ти предоставят най-бързите модели мотоциклети. Пропътувай цялото земно кълбо и карай на едни от най-уникалните трасета – динамиката и адреналина са гарантирани!
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  Стара цена: 59,90 лв.
  39,90 лв.

  Съжаляваме - този продукт вече не е наличен

  Срок на доставка: 1-2 работни дни

  Ride е игра с мотоциклети, която е създадена от хора, които обожават мотоциклети! Приготви се за едно заглавие изпълнено със съдържание, най-известните и обичани производители, които да ти предоставят най-бързите модели мотоциклети. Пропътувай цялото земно кълбо и карай на едни от най-уникалните трасета – динамиката и адреналина са гарантирани!

  • Състезания из цял свят – Световното турне не е просто поредица от състезания, то е истинско преживяване, което ще ти позволи да изведеш своя мотоциклетист до челните позиции и самия връх на световните класации.
  • Шампионат – до 16 мотоциклетиста се изправят един срещу друг в шампионати съставени от три или повече състезания със специфични категории.
  • Състезавай се с времето и цепи секундата – Изправи се пред предизвикателството да счупиш рекорда и да преминеш дадено трасе по-бързо от своя съперник.
  • Драг състезания – Тук предизвикателството е базирано на това, колко бързо и правилно ще превключиш на следващата предавка – правата е пред теб, ще успееш ли да си пръв на финала?
  • Издръжливост – Това е отборно състезание, в което ти и твоя съотборник ще трябва да споделите един мотоциклет, който да управлявате в дълги като продължителност състезания.
  • Разделен екран – Един от предпочитания режим за отборна игра на една един екран, които да споделиш заедно с приятелите си.
  • Динамичен мултиплейър – Базовата структура на онлайн опциите на играта са така наречените "Бързи състезания", в които до 12 играча споделят едно трасе и се състезават, гонейки така желаното първо място. В онлайн шампионата от друга страна, всеки събира точки от единичните състезания, които да му осигурят челни позиции при крайното класиране.
  Продуктови спецификации
  Пъблишър Milestone
  PEGI рейтинг 3 +
  Година на излизане 2015
  Брой играчи 1-2
  Платформа Play Station 4
  Език Английски
  Жанр Състезателни

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери