Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Project Cars 2 за PS4

  Производител: Sony Playstation
  Project Cars 2 е следващата еволюция във всепризнатата състезателна поредица, представяща най-емблематичните автомобили и на-вълнуващите условия за да предостави удоволствието от шофирането и адреналиновата тръпка.
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  49,90 лв.

  Съжаляваме - този продукт вече не е наличен

  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Project Cars 2 е следващата еволюция във всепризнатата състезателна поредица, представяща най-емблематичните автомобили и на-вълнуващите условия за да предостави удоволствието от шофирането и адреналиновата тръпка. Създадена от геймъри и тествана от състезатели от световна класа Project Cars 2 е окончателният избор на всеки почитател на жанра. Заглавието ти предлага същността на реалистичните състезания и те подканва да се впуснеш в най-красивата автентично разработена и технически усъвършенствана състезателна игра!

  • Върховете на автентичността - Създадена от геймъри и финно настроена от професионални шофьори. Project Cars 2 предлага първокласна визия, прецизна физика, дигитално майсторство, предизвикателен изкуствен интелект и динамични условия в реално време и с разбиващи метеорологични условия.
  • Над 170 лицензирани автомобила от най-емблематичните марки.
  • Най-огромният списък с писти и трасета до този момент демонстрирани в състезателно заглвие от това поколение.
  • Пълна VR поддръжка и поддръжка на 12K резолюция (само за PC).
  • Обновено управление и контролна схема.
  • Напрежението при състезанията - Участвай във върховното състезателно приключение на Project Cars 2 и изпробвай своите умения срещу най-сериозните конкуренти, за да докажеш, че си най-добрият. Продължението на една на една от най-иновативните състезателни игри те очаква!
  • Съвсем нови автомобили и класове, плюс вече доказалите се като любими на феновете Rallycross, IndyCar и др.
  Маркери