Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Grid-Day One Edition за PS4

  Производител: Sony Playstation
  От създателите на състезателната поредица DiRT® и разработващите официално лицензираните игри за Формула 1.
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  Стара цена: 69,00 лв.
  39,90 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  Една от най-любимите автомобилни поредици прави своето завръщане

  От създателите на състезателната поредица DiRT® и разработващите официално лицензираните игри за Формула 1, идва новото автомобилно попълнение - Grid, четвъртата игра от поредицата, стартирала през 2008. Разработвана съвместно с Фернандо Алонсо, като консултант, GRID повишава нивото на адреналина на четири континента, в някои от най-известните градски улици и състезателни писти по света.

  Скоростна надпревара за всеки

  Избери от богата селекция автомобили в различни класове и се впусни във вълнуващи състезания по тесни градски отсечки или на писта. Grid предлага баланс между предисвикателства с награди за всеки тип играч. Управлението е лесно и флуидно и допада на хора предпочитащи симулативните състезателни игри, както и на тези, харесващи по-аркадните типове рейсъри.

   

  • Над 70 автомобила - Състезавай се с велики, както настоящи, така и класически, коли, с огромен набор от класове автомобили. Модерни лидери като Porsche 911 RSR и Ferrari 488 GTE в клас GT, и класиките, включително Ford GT40 и Pontiac Firebird Modified са достъпни за състезания.
  • 12 невероятни състезателни локации - фучи из Хавана, Шанхай или пистите Брандс Хач, Индианаполис и много други, с множество маршрути на всяко място и разнообразно време на деня и метеорологични условия.
  • Напиши своята история - Избери от 6 основни кариерни пътеки, водещи до GRID World Series, както и допълнителни Showdown събития.
  • Завърши предизвикателствата на Фернандо Алонсо и спечели правото да се изправиш срещу един от най-успешните състезатели от съвременната епоха.
  • 6 състезателни режима - Предизвикай себе си в различни режими на игра, или се състезавай в персонализираните събития и кръгове.
  • Реалистична физика на щетите -Засягайки както играчите, така и компютърно контролираните състезатели, щетите ще се отразят както на визуалното състояние, така и на управлението на автомобила.
  • Иновативна система за оценяване на шофьорското майсторство - Играчите се възнаграждават с престиж, нови съотборници и постижения.
  • Онлайн състезания - Състезавай се в Quick Match или използвай онлайн редактора на състезания, и се изправи срещу непознати опоненти, или премери сили с приятелите си.