Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Gravel за PS4

  Производител: Sony Playstation
  Gravel е единственото заглавие на пазара, което включва най-екстремния микс от офроуд състезания виждано до този момент във видео игра. Винаги ще си изправен пред светкавични надпревари, в които играча ще може да се наслади благодарение на множеството режими на игра.
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  Стара цена: 49,90 лв.
  39,90 лв.
  i h
  Срок на доставка: 1-2 работни дни

  Gravel е единственото заглавие на пазара, което включва най-екстремния микс от офроуд състезания виждано до този момент във видео игра. Винаги ще си изправен пред светкавични надпревари, в които играча ще може да се наслади благодарение на множеството режими на игра. Благодарение на Unreal 4 енджинът на Epic Games, Gravel предлага несравнимо визуално качество с реалистично и впечатляващо осветление и ефекти.

  • Разнообразие от офроуд дисциплини - Gravel предлага 4 типа локации, свързани към 4 различни офроуд дисциплини: Cross Country, Wild Rushes, Stadium и Speed Cross.
  • Нов графичен енджин - Съвсем новия енджин пресъздава невероятни и реалистични сцени. Благодарение на Unreal 4 енджина, Gravel може да се похвали с впечатляваща околна среда.
  • Впечатляваща физика - Заедно с Unreal 4 , шофирането и симулацията му ще те изненадат със своя реализъм и фактът, че всяко превозно средство се държи по различен начин в зависимост от терена, по който се движи.
  Продуктови спецификации
  Пъблишър Milestone
  PEGI рейтинг 3 +
  Година на излизане 2018
  Брой играчи 1
  Платформа PlayStation 4
  Език Английски
  Жанр Състезателни

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери