Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Far Cry: New Dawn за PS4

  Производител: Sony Playstation
  Седемнадесет години след глобална ядрена катастрофа, цивилизацията отново се надига и изплува от хаоса, откривайки свят, който драматично се променил. Hope County, Montana е мястото, където оцелялото население се е разделило и обособило в различни групи, всяка от които със свои собствени правила за оцеляване.
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  Стара цена: 54,90 лв.
  39,90 лв.
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Седемнадесет години след глобална ядрена катастрофа, цивилизацията отново се надига и изплува от хаоса, откривайки свят, който драматично се променил. Hope County, Montana е мястото, където оцелялото население се е разделило и обособило в различни групи, всяка от които със свои собствени правила за оцеляване.

  В този нов световен ред злокобните Highwaymen, водени от близначките Mickey и Lou, пътуват от място на място, присвоявайки си всички налични ресурси, с които разполага населението. Оцелелите се опитват със сетни сили да защитят земята си срещу безпощадната атака, зависи от теб да се притечеш на помощ и поведеш битката, за да изравниш силите.

  В новата част от наградената поредица Far Cry, ти си последната линия на защита в трансформирания, пост-апокалиптичен Hope County. Помогни на оцелелите да станат по-силни и да сформирай неочаквани съюзи, за да се впуснеш в една опасна борба за оцеляване.

  Бори се за оцеляване в спиращ дъха пост-апокалиптичен свят

  • Разпростиращи се пъстри полета, разцъфнали във великолепни цветове и необятна, буйна растителност, те приветстват в един красив, но смъртоносен пост-апокалиптичен пейзаж, който можеш да изследваш сам или заедно с приятел в кооперативен режим за двама играча.
  • Дивата природа не е останала непокътната от бедствието, някои хищници са еволюирали и срещата ти с тях може да се окаже истинско предизвикателство.

  Назабравими персонажи се сблъскват с безмилостна заплаха

  • Изправи се срещу бруталните Highwaymen и техните непокорни лидери Mickey и Lou.
   Познати под названието близначките, тези сестри умело съчетават ум и сила, за да вкопчат в желязната си хватка ценните ресурси на Hope County.
  • Спечели на своя страна съюзници, които да се борят рамо до рамо с теб.
   Някои познати лица, както и нови съюзници носят със себе си уникални и критични умения, с които да ти помагат в битките.
  • Намери doomsday култа и открий следите на харизматичния им лидер, предрекъл колапса на цивилизацията, Joseph Seed.

  Изгради база с помощта на оцелелите

  • Специалисти се присъединяват към оцелелите, за да ти помогнат в изработката на оръжия и превозни средства.
  • Спомогни за разрастването на общността и надгради базата си, за да подобриш своите съоръжения и да отключиш по-мощни оръжия и екипировка.

  Води битка за ресурси в Hope County и отвъд неговите предели

  • Противопостави се на Highwaymen, отблъсни ги и се подготви за дори по-голямо предизвикателство, когато те се завърнат с подкрепления.
  • За пръв път в  историята на Far Cry, имаш възможност да участваш в приключение, което не е само и единствено локално.
   Предприеми опасно пътуване извън Hope County и се впусни във вълнуващи експедиции до уникални и забележителни локации на територията на USA.
  Маркери