Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Игра Assassin's Creed Double Pack за PS4

  Производител: Sony Playstation
  Assassin's Creed Odyssey + Assassin's Creed Origins (PS4)
  Търговец и доставка: ПИК - 2018 ООД
  69,90 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  Assassins Creed Odyssey

  Напиши своя епична одисея и се превърни в прочут спартански герой в Assassin’s Creed Odyssey – вдъхновяващо приключение, в което трябва да изковеш съдбата си и да прокараш собствен път в един свят на ръба на саморазруха. Повлияй на хода на историята; изживей богат, вечно менящ се свят, оформен от решенията ти.

  Превърни се в прочут гръцки герой! Измини пътя от скромни наченки до жива легенда като Алексий или Касандра. Персонализирай оборудването си, подобри уменията и кораба си, превръщайки се в гръцки герой.

  От висотите на заснежените планини до дълбините на Егейско море, изследвай цяла държава, пълна с необуздана природа и градове от върха на Златната епоха на Гърция. Неочакваните сблъсъци ще вдъхнат живот на историята ти, докато се срещаш с колоритни персонажи, водиш битки с безмилостни наемници и други.

  Покажи невероятните си бойни умения и обърни хода на войната в един от най-смъртоносните конфликти на всички времена - Пелопонеските войни. Впусни се в епични сблъсъци между Спарта и Атина; големи сражения от 150 срещу 150 войника.

  Открий неразкрити места, намери скрити съкровища или си прокарай път през цели флотилии в морски битки. Персонализирай външния вид на кораба си, подобри оръжията му, така че да допълниш силните си страни и събери екипаж с умения, които пасват на бойния ти стил.

   

  Assassin's Creed Origins

  Назад, назад във времето, добре дошъл в древен Египет.

  Потопи си в новата вълнуваща асасинска история, която ще те отведе до самото начало на създаването на Братството. Предстои ти да разкриеш тайните на пирамидите, да се сблъскаш с отдавна забравени легенди в един мистериозен свят, част от един от най - важните исторически периоди.

  Посветили 4 години на разработката, хората, които сътвориха култовия Assassin's Creed IV Black Flag са се съсредоточили в поставянето на ново начало за епичната поредица.  
  PS4

  Продукт известен още и като Double Pack Assassin s Creed Odyssey Assassin s Creed Origins PS 4, DoublePackAssassinsCreedOdysseyAssassinsCreedOriginsPS4, Double Pack: Assassin's Creed Odyssey + Assassin's Creed Origins (PS 4)

  Маркери