Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  HUAWEI 220v Super Charge + USB-C AP81 White - Оригинално Бързо Зарядно Устройство

  Производител: Huawei
  HUAWEI 220v Super Charge + USB-C AP81 White - Оригинално Бързо Зарядно Устройство ( AP81/02452310 )
  Търговец и доставка: ЕС МОБАЙЛ ЕООД
  59,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 1-2 работни дни

  Оригинално мрежово зарядно устройство HUAWEI Super Charge в комплект с USB-C (5A) кабел, осигуряващо надежно и безопасно зареждане. Не рискувайте здравето на любимото ви устройство и му подсигурете оригинален адаптер за безпроблемна работа на елeктронния модул за зареждане и дълъг живот на батерията.

  Характеристика на Зарядното:

  • Входящо напрежение: 100-240V

  • Изход: 5V / 2A; 5V / 4.5A; 4.5V / 5A

  • Максимална изходна мощност: 22.5W

  • Включен USB-C (5A) към стандартен USB-А кабел за зареждане

  • Съвместимост: HUAWEI и други мобилни устройства, използващи технологията за бързо зареждане Super Charge или пък с необходимост от мощен заряден ток

  Характеристики на Кабела:

  • Подържа функции за Бързо зареждане Super Charge 2, Super Charge и Fast Charge

  • Високоскоростен трансфер на данни и синхронизация до 34Mbps

  • Оптимално ниво на подържан ток: до 5A

  • Дължина на кабела: 1m

  Съвместимост:

  HUAWEI и други мобилни устройства, използващи USB-C конектор и особенно тези с функция за Super Charge 2, Super Charge и Fast ChargeФункцията за бързо зареждане Super Charge 2 използва нива на заряден ток до феноменалните 5A, постигайки мощности до 40W и само този кабел е способен да подсигури нормална и безопасна работа на зарядното устройство и зареждания телефон. Това означава, че безпроблемно се спрявя и с останалите технологии за бързо зареждане, които поддържат по-малки мощности.

  Опаковка: Оригинална (Blister) EAN: 6901443156719 code: AP81/02452310

  Продуктови спецификации
  Цвят Бял
  Мобилно устройство HUAWEI

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *