Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Хранителна добавка Bacopa Monnieri Amarok Nutrition, 100 капсули

  Производител: Amarok Nutrition
  Bacopa Monnieri x 100 cps/Бакопа Мониери х 100 капсули е хранителна добавка, предназначена за подобряване познавателните процеси, съкращава времето за запаметяване, подобрява паметта и улеснява концентрацията, намалява страха, стреса и безпокойството, влияе положително на настроението.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  29,25 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Bacopa Monnieri x 100 cps/Бакопа Мониери х 100 капсули

  е хранителна добавка, предназначена за подобряване познавателните процеси, съкращава времето за запаметяване, подобрява паметта и улеснява концентрацията, намалява страха, стреса и безпокойството, влияе положително на настроението 

  Опаковка: Бутилка – 100 капсули 

  Начин на употреба:  Препоръчителната дневна доза Bacopa Monnieri е 400-600 mg в разделени дози като всяка капсула от продукта съдържа 200 mg. За да получите оптимална абсорбция, най-добре е да приемате добавката с храна, съдържаща мазнини, с чаша вода. Чувствителните хора могат да получат леко успокояващо действие, поради което не се препоръчва приемането на продукта преди планираното упражнение.

  Ефектите на добавката се усещат най-добре след 4-6 седмици редовен прием.

  Действие: Bacopa monnieri е добре позната и високо ценена билка в медицината на аюрведа. Препоръчва се в състояния на повишено познавателно усилие, за подобряване на паметта и концентрацията, в състояния с ниско настроение и за по-възрастни хора, проявяващи симптоми на дезориентация или разсейване. Bacopa Monnieri подкрепя правилното функциониране на нервната система и възстановява естествения му баланс. Поради своите антиоксидантни, адаптогенни и стимулиращи свойства, Bacopa Monnieri може да се използва като помощно средство при възстановяване след инсулт и мозъчно увреждане. Bacopa monnieri има благоприятен ефект върху функционирането на мозъчните структури, свързани с процесите на паметта - като хипокампуса и способността за създаване на нови синаптични връзки. Увеличава концентрацията и подпомага процесите на учене. Освен това действа анти-стресово и релаксира организма, облекчава напрежението и има положителен ефект върху психичното благополучие. Възстановява хармонията и облекчава от прекомерна умора. В спорта Bacopa Monnieri облекчава симптомите на стреса на физическо ниво, като елиминира главоболието, раздразнителността и трудностите при фокусирането върху целта. Като показва успокояващ и тонизиращ ефект, той помага за постигане на пълна регенерация и съкращава времето, необходимо за почивка на тялото. Чрез подобряване на скоростта на реакцията и умствената острота, суплементът може да има решаващо въздействие върху резултатите в дисциплините, които съчетават динамика със значителни физически усилия. Bacopa Monnieri е отговорна за увеличаването на количеството ацетилхолин - главно вещество, отговорно за процесите на запаметяване, благодарение на което се улеснява концентрацията, когнитивните процеси и помага за съхраняване на информацията в паметта за по-дълго време. Продуктът повишава нивото на серотонин и допамин и възстановява афинитета на серотониновите рецептори, което директно го превръща в антидепресант с тонизиращо действие. Благодарение на способността си за отстраняване на свободните радикали, Bacopa Monnieri има силно антиоксидантно действие, предпазва клетките на нервната система от оксидативен стрес. Чрез благоприятно въздействие върху липофусцинът (маркер за стареене) забавя процеса на стареене на тялото и подмладява кожата.

  Състав: екстракт от  Bacopa Monnieri

  Активни съставки в една доза (1 капсула)

  • Екстракт от Bacopa Monnieri (стандартизиран до минимум 50% бакозиди) - 200 мг

  Съдържание за една доза: Bacopa Monnieri 200 мг (1 капсула)

  Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца! 

  Най-добър до: виж оригиналната опаковка                                                                               

  Информация за потребителя:

  Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Не е лекарствено средство!

  Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

  Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

  Продуктови спецификации
  Тип продукт Капсули
  Спорт Фитнес
  Спорт Колоездене
  Спорт Бокс
  Спорт Атлетика
  Спорт Футбол
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Ръгби
  Аромат Без аромат
  Предимства Адаптоген от Аюрведа с висока мощност
  Брой 100

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *