Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Хранителна добавка Taurine OstroVit, 300 грама

  Производител: OstroVit
  Supreme Pure Taurine x 300 g/Сюприйм Пюр Таурин х 300 грама е хранителна добавка, предназначена за увеличаване на работоспособността и енергията, успокоява и балансира нервната система, способства увеличаване мускулната маса и оптималното усвояване на вещества от мускулните клетки.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  13,75 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Supreme Pure Taurine x 300 g/Сюприйм Пюр Таурин х 300 грама 

  е хранителна добавка, предназначена за увеличаване на работоспособността и енергията, успокоява и балансира нервната система, способства увеличаване мускулната маса и оптималното усвояване на вещества от мускулните клетки 

  Опаковка: Буркан – 300 грама 

  Начин на употреба: Препоръчителната доза от 3 г (1/2 лъжица) се смесва в 100-150 мл вода или сок. В тренировъчни дни консумирайте една доза на ден 15 минути преди тренировка. 

  Действие: OstroVit Taurine (Supreme Pure) е добавка, съдържаща само една аминокиселина в състава си - L-таурин. Идеалната биоусвоимост и най-високото ниво на микронизация на продукта са разработени за постигане на максимален резултат. Пълнители и аромати са умишлено пропуснати в продукта, защото по-малкото е повече. Суплементът съдържа 300 грама таурин в опаковката, което се равнява на цели 100 дози. Тауринът е органично химично съединение от групата на аминокиселините. Той обаче не е типична аминокиселина, защото има разлика в химичната структура (има сулфонова група вместо карбоксилна киселина). Тауринът е важна аминокиселина при новородените, както и при много други видове бозайници. Възрастните са способни сами да синтезират таурин, но вероятно заради еволюцията те са частично зависими от осигуряване отвън (екзогенно). Тауринът се намира в мозъка, сърцето, бъбреците и мускулната тъкан. Той играе много важна роля за правилното функциониране на тези органи. Тауринът действа и като невротрансмитер в мозъка, стабилизатор на клетъчните мембрани и също улеснява транспортирането на йони като калий, натрий, магнезий и калций. L-тауринът играе ключова роля в регенерацията при спортистите. Той ефективно усилва регенеративните и про-когнитивни процеси и позволява на мускулите да работят по-ефективно и по-дълго по време при трудни и изморителни тренировки. Той подобрява кръвния поток в артериите и вените. Има проучвания, показващи съотношение между ниското ниво на L-таурин в организма и неразположението или дори депресивните състояния. Като един от невротрансмитерите, той подобрява работата нат нервната система. Намалява усещането за умора, което позволява по-дълги и по-ефективни натоварвания. Като агонист на GABA рецепторите води до по-добра концентрация, по-добра памет и ясно мислене. Добавянето на таурин спомага за предотвратяване на мускулния катаболизъм - разграждането на мускулните протеини. 

  Състав: L-Таурин (продуктът може да съдържа следи от соя и ядки) 

  Съдържание за една доза: L-Таурин 3 г (1/2 лъжица) 

  Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца! 

  Най-добър до: виж оригиналната опаковка                                                                               

  Информация за потребителя:

  Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Не е лекарствено средство!

  Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

  Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

  Продуктови спецификации
  Подходящ за Мъже
  Подходящ за Жени
  Спорт Фитнес
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Атлетика
  Спорт Борба
  Спорт Футбол
  Спорт Волейбол
  Спорт Баскетбол
  Аромат Без аромат
  Препоръчан за Преди тренировка
  Свойства Без аромат
  Тегло 0.3 Kg

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *