Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Хранителна добавка PLASMEX Blood Amino™ Megabol, 350 капсули

  Производител: Megabol
  Хранителна добавка PLASMEX Blood Amino™ Megabol, 350 капсули е ново поколение амино киселини. Аминокиселината hydrolisate, постигната от плазмените globin-и на животинска кръв е активно вещество. Плазмените globin-и са най-съвременните суровини за аминокиселини.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  45,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Хранителна добавка PLASMEX Blood Amino™ Megabol, 350 капсули

  PLASMEX е ново поколение амино киселини. Аминокиселината hydrolisate, постигната от плазмените globin-и на животинска кръв е активно вещество. Плазмените globin-и са най-съвременните суровини за аминокиселини.

  PLASMEX е идеална добавка по време на умишленото увеличаване на усулията при тренировки, но и по време на почивката от тренировки при планове от страна на бодибилдъра за намаляване на мазнините. 

  PLASMEX:

  четвърто (последно) поколение добавки - аминокиселини

  хидролизиран плазмени глобулин - 100% активно вещество

  бързо нарастване на мускулната маса

  защита срещу спада в мускулите по време на почивките от тренировъчни цикли.

  Д-р Петър Форт: PLASMEX се характеризира с интересни особености:
  Това е хидролизат на технологично променена плазма, чиято основна съставка е протеин, наречен глобулин. В първоначалния му вид е огромна молекула, която се променя по такъв начин, че крайният материал има ниско молекулно тегло. Затова продуктът е лесно смилаем. Той е с неутрален вкус и е напълно разтворим и лишен от общи алергени. Той не съдържа съставки, които могат да предизвикат проблеми с храносмилането, както се случва при продуктите от най-ниския ценови клас. Най-важното е, обаче, че е един от първите продукти, които не се основават на суровини с млечен произход. Това е голямо предимство, особено за тези потребители, които страдат от непоносимост към млечни протеини. Накрая доктор Петър Форт завършва с фразата - кръвта е животворна течност.

  Продуктът съдържа 4083 мг аминокиселини.

  Начин на употреба:

  Приемайте 1 доза дневно. В дните без тренировка дозата се приема нагладно преди кое да е хранене, а в дните на тренировка се приема сутрин на гладно. Една доза се състои от 10 капсули.

  Продуктови спецификации
  Тип продукт Капсули
  Спорт Фитнес
  Спорт Колоездене
  Спорт Бокс
  Спорт Атлетика
  Спорт Футбол
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Ръгби
  Аромат Без аромат
  Употреба Преди тренировка
  Употреба По време на тренировка
  Употреба След тренировка
  Предимства Изгражда мускули
  Брой 350

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери