Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Xранителна добавка Megabol Нитроглицерина х 600 мл

  Производител: Megabol
  Nitrogliceryna x 600 ml/Нитроглицерина х 600 мл е хранителна добавка, предназначена за увеличаване на мускулното обемизиранe, подобрява кръвообращението, увеличава силата и допълнително усилва анаболните ефекти в тялото
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  49,99 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Nitrogliceryna x 600 ml/Нитроглицерина х 600 мл 

  хранителна добавка, предназначена за увеличаване на мускулното обемизиранe, подобрява кръвообращението, увеличава силата и допълнително усилва анаболните ефекти в тялото 

  Опаковка: Бутилка – 600 мл 

  Начин на употреба:  30 ml смесени с напитка или вода, които се изпиват по време на тренировка. Продуктът е под формата на концентрат. Непосредствено преди употреба разклатете опаковката няколко пъти. С помощта на доставения дозатор вземете 30 ml от продукта от контейнера и след това го „инжектирайте“ в 300 ml вода или друга напитка, използвана преди или по време на тренировката и разбъркайте. Препоръчва се да не пиете наведнъж. Максималната дневна доза на препарата е 2 порции от 30 ml с интервал от няколко часа. Не превишавайте препоръчваната единична доза и дневната доза. Продуктът се препоръчва особено в тренировъчни дни. В случай на 2 тренировки в рамките на един ден, продуктът може да се използва два пъти. Част от продукта може да се използва като част от дневната доза креатин. 

  Действие: NITROGLICERYNA ™ е високо специализиран продукт с широк спектър от дейности, който трябва да се консумира непосредствено преди и по време на тренировка. Продуктът подобрява кръвообращението, увеличава тренировъчната мощ и усилва анаболния ефект на силовите тренировки.

  NITROGLICERYNA ™ е уникален продукт, комбиниращ активността на азотен оксид (NO2) в комбинация с глицерол (глицерол). Аргининът, доставен в свързването на A-AKG, е отговорен за поддържането на синтеза на NO2. Високата доза от това съединение (500-0 mg / доза) подкрепя създаването и регенерирането на мускулна маса, а самият аргинин участва в производството на растежен хормон (hGH). A-AKG в комбинация с ОН-метил-бутират, добавен към продукта, може да противодейства на намаляването на мускулната маса, независимо от причините за това. Подобен процес е потвърден от научни изследвания. Веществото, което допълнително помага при доставката до тъканите, е ниацин.

  Продуктът NITROGLICERYNA ™ се основава на активни съставки, известни от рецептата на Нитрокс - д-р Петра Форт. По отношение на психостимулиращото действие представлява негов еквивалент. Такова действие води до увеличаване на мотивацията, жизнеността и концентрацията. Иновацията на NITROGLICERYNA ™ е добавянето на чист, течен глицерол към продукта - вещество, което е 14 пъти по-концентрирано от глицерол моностеарат. Като се има предвид дозата, тялото ще получи до 40 пъти повече от тази съставка, отколкото в случая с популярните добавки на прах (на основата на глицерол моностеарат). Глицеролът е използван в спортните игри като така наречения плазмен експандер, който замества допинга с кръв. Той има способността да свързва водата от междуклетъчните пространства и да я прехвърля в цитоплазмата (подобряване на мускулната васкуларизация) и след това до мускулните тъкани. Внезапното увеличаване на обема на кръвта в тялото не само увеличава т.нар. "напомпване", но също така увеличава и транспорта на кислород, глюкоза и аминокиселини, необходими за мускулите. Благодарение на хидратацията функционалността на специфични протеини (дистрофин, протеогликани) се увеличава и по този начин се увеличава силата на мускулната контрактилност. Двете подходящи форми на креатин, като поддържат високо ниво на аденозин трифосфат, повишават мускулната сила и са отговорни за увеличаването на теглото. В случая на NITROGLICERYNA ™ обаче няма нужда от цикличен прием. Креатин малат (три-креатин-малат) стимулира инсулина и подпомага проникването на креатин самостоятелно в мускулните клетки. Тази форма на креатин намалява болката и предотвратява спазмите, също така е силно стабилна в кисела среда. Креатин STR ™ - е форма на креатин, защитена срещу разграждането на хидроксилната група на етанола (както е в случая на CEE - креатин етилов естер). Един мол креатин свързва 2 мола от хидроксилната група. Карбоксилните естерни връзки са ефективна защита за форми на химически налични активни съединения. 

  Състав: глицерол, декстроза, аргинин (алфа-кето-глутар ААКГ), креатин STR (креатин монохидрат, хидроксиетан), таурин, креатин малат, ОН-метил-бутарат, оранжев маслен екстракт, ниацин. Други съставки: вода, аромат на грейпфрут, E466 - сгъстител, калиев сорбат - консервант, тартразин - оцветяване.

  Съставки в една порция (30 ml)

  Съдържание: % RDA 

  SUPER PUMP ACCELERATOR™:

  13760 mg

  -

  Глицерин (фармац. чист 99,5%) като 1,2,3-трихидроксипропан

  8750 mg

  -

  AAKG (алфа-кетоглутарат)

  5000 mg

  -

  Пиридин-3-карбоксилна киселина

  10 mg

  -

  ACTION STARTER™:

  8130 mg

  -

  6- (хидроксиметил) оксан-2,3,4,5-тетрол

  6000 mg

  -

  2-аминоетансулфонова киселина

  2000 mg

  -

  Екстракт от оранжево масло

  130 mg

  -

  MUSCLE JET ANABOLIZER™:

  2500 mg

  -

  Creatin STR™ (креатин монохидрат, хидроксиетан)

  1300 mg

  -

  Креатин малат

  700 mg 

  Съдържание за една доза: 30 ml Nitrogliceryna 

  Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца! 

  Най-добър до: виж оригиналната опаковка                                                                                

  Информация за потребителя:

  Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Не е лекарствено средство!

  Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

  Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

  Продуктови спецификации
  Тип продукт Енергийна напитка
  Подходящ за Жени
  Подходящ за Мъже
  Спорт Фитнес
  Спорт Колоездене
  Спорт Атлетика
  Спорт Баскетбол
  Спорт Волейбол
  Спорт Футбол
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Ръгби
  Тип опаковка Кутия
  Аромат Neutra
  Употреба Преди тренировка
  Употреба По време на тренировка
  Предимства Заякване на мускулите
  Брой 1
  Капацитет 0.6 l

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери