Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Xранителна добавка Amino 100% Massive Alphapower Food, 1000 таблетки

  Производител: ALPHAPOWER FOOD
  Xранителна добавка Amino 100% Massive Alphapower Food, 1000 таблетки е хранителна добавка, предназначена за снабдяване на организма с допълнително количество аминокиселини, както и по-бързо възстановяване след интензивно физическо натоварване, подходяща за спортисти.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  39,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Xранителна добавка Amino 100% Massive Alphapower Food, 1000 таблетки 

  е хранителна добавка, предназначена за снабдяване на организма с допълнително количество аминокиселини, както и по-бързо възстановяване след интензивно физическо натоварване, подходяща за спортисти. 

  Опаковка: Буркан: 1000 таблетки 

  Начин на употреба: Приемат се с обилно количество вода от 1 доза (10 таблетки) до 3 дози (30 таблетки) дневно, съответно с последното хранене преди тренировка или разпределени равномерно с 3 хранения през деня.                                

  Действие: Формулата Амино 100 Ма̀сив представлява комплекс от концентрирани естествени аминокиселини от различни източници с различни периоди на усвояване, съответстващи на скоростта на резорбция на тялото. Аминокиселините участват в редица процеси и приемът им способства за: увеличаване на силата и енергията, подпомагане на растежа на мускулите, стимулиране на обмяната на веществата, ускоряване на възстановяването, подобряване на сърдечно-съдовата и мозъчната дейност, засилване на имунната система и др. 

  Състав: соеви протеин изолати и хидролизати, суроватъчен протеин концентрат с естествени суроватъчни пептиди, хидролизиран телешки протеин, дикалциев фосфат, растителна мазнина (хидрогенирана), цинков оксид, пиридоксин HCI (витамин B6).

  *ПДП – препоръчителен минимален дневен прием според регулациите на ЕС 

  Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

  Най-добър до: виж оригиналната опаковка

  Информация за потребителя:

  Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Не е лекарствено средство!

  Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

  Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

  Продуктови спецификации
  Тип продукт Таблетки
  Спорт Фитнес
  Спорт Колоездене
  Спорт Бокс
  Спорт Атлетика
  Спорт Футбол
  Спорт Ръгби
  Спорт Бодибилдинг
  Аромат Без аромат
  Употреба Преди тренировка
  Употреба По време на тренировка
  Употреба След тренировка
  Предимства 1000 мг във всяка капсула
  Основни съставки Аминокиселини
  Брой 1000

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *