Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Хранителна добавка Amarok Nutrition Be Strong , 300 грама

  Производител: Amarok Nutrition
  Хранителна добавка, предназначен за увеличаване на мускулната маса, увеличава силата и енергията по време на тренировка, действа антикатаболно, увеличава качеството на силовите упражнения.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  34,50 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Be Strong x 300 g/Би Стронг х 300 грама 

  е хранителна добавка, предназначен за увеличаване на мускулната маса, увеличава силата и енергията по време на тренировка, действа антикатаболно, увеличава качеството на силовите упражнения. 

  Опаковка: Буркан – 300 грама 

  Начин на употреба: Една доза (10g - 1 лъжичка) се разтваря в 300 ml студена вода. Приемайте сутрин след събуждане и преди / след тренировка. В дни без тренировка, вземете една доза сутрин след събуждане. 

  Действие: Продуктът представлява силна комбинация от HMB и най-добрите форми на креатин - TCM & HCL. HMB (бета-хидрокси бета-метилбутират) е метаболит на аминокиселината с разклонена верига, левцин, и играе роля в синтеза на протеини. Естествено се произвежда в човешкото тяло в ниски нива, но като хранителна добавка насърчава мускулната маса и подпомага възстановяването на мускулите. Допълването с HMB може да даде на тялото предимство за възстановяване чрез минимизиране на количеството протеин, което се разрушава в мускулите след тренировка. Смята се, че HMB осигурява няколко ползи, свързани с изграждането и поддържането на мускулите. HMB поддържа способността на организма да минимизира разграждането на протеините (катаболизъм) по време на интензивни упражнения, а когато се комбинира с програма за силова тренировка, може да повиши мускулната сила и мощ. Налице е голямо количество изследвания, които да подкрепят ефектите на HMB за повишаване на производителността в широк спектър от спортове; от спортове, които изискват интензивна тренировка за сила и издръжливост, като културизъм, вдигане на тежести, Crossfit, колоездене и MMA до спортове, които изискват бързина, като спринт, футбол, гребане и плуване. Добавките с креатин могат значително да подобрят работата в зоните на издръжливост, интервални тренировки и максимална сила. Креатинът увеличава количеството енергия на вашите мускули чрез увеличаване на наличното количество ATP. Като първоначално гориво за мускулни контракции, ATP осигурява енергия чрез освобождаване на фосфат и превръщайки се в ADP. Чрез използването на креатин фосфат, ADP отново се превръща в АТР, за да бъде използван в мускула като енергия. Като допълнителен креатин, тялото ви позволява да се регенерира АТФ по-бързо, което ви позволява да работите с мускулите си максимално, тъй като помага на тялото с енергията, която им е необходима по време на интензивно трениране.

  Състав: креатинова бленда (три-креатин малат, креатин хидрохлорид), калциев HMB 

  Съдържание в една доза (10 гр - 1 мерителна лъжичка)

  • Креатинова бленда - 2500 мг
  • -три-креатин малат - 1750 мг
  • -креатин хидрохлорид (HCL) - 750 мг
  • Калциев HMB - 3000 мг
  • -чист HMB - 2600 мг (2,8% дневна стойност)

  Съдържание за една доза: Be Strong 10 гр 

  Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца! 

  Най-добър до: виж оригиналната опаковка                                                                               

  Информация за потребителя:

  Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

  Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

  Не е лекарствено средство!

  Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

  Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

  Продуктови спецификации
  Подходящ за Мъже
  Подходящ за Жени
  Спорт Фитнес
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Атлетика
  Спорт Борба
  Спорт Футбол
  Спорт Волейбол
  Спорт Баскетбол
  Тип опаковка Буркан
  Аромат Tropical
  Препоръчан за Преди тренировка
  Препоръчан за След тренировка
  Препоръчан за По време на тренировка
  Основни съставки Креатин
  Предимства Върхови постижения
  Свойства Без глутен
  Тегло 300 g

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *