Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  HG 451 Натурално Масло за Дървени Подове 1 л

  Производител: HG
  HG 451 Натурално Масло за Дървени Подове 1 л
  Търговец и доставка: Ивал Инвест ООД
  55,50 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  HG 451 натурално масло за дървени подове
  Специално разработено за втвърдяване в дървото. Придава естествено излъчване и осигурява защита срещу изсъхване, замърсявания и петна. Този уникален продукт съдържа само естествени масла и е 100% без разтворители.

  Начин на употреба: Подът трябва да бъде напълно чист, без вакса и стари слоеве лакове или боя. Премахнете съществуващите слоеве вакса с HG 270/ шлайфайте пода, ако има лак или боя.  Третирайте максимум 4 м² наведнъж. Разклатете контейнера добре преди употреба, нанесете тънък слой и веднага разтъркайте с чиста кърпа без власинки, така че препаратът да се абсорбира напълно от дървото. Повторете, докато дървесината се насити и не се абсорбира повече масло. Незабавно отстранете остатъците от маслото, за да не се образува гланцово покритие. След няколко часа по пода може да се ходи внимателно, а след 24 часа маслото е напълно втвърдено. 3 дни след третирането подът е напълно готов. Употреба: ± 20-50 m² на литър за слой, в зависимост от попиването на съответния вид дърво.

  Внимание: най-добър резултат се постига при температура на обработка 15-25 ° С и относителна влажност 50-80%. Добрата вентилация ускорява процеса на сушене. При по- висока влажност времето за сушене е по-дълго. Може да се съхранява около 1 година след отваряне в оригиналната бутилка.