Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  HG 424 Номер 5 Грим Дъвка Трева Почва Глина 50 мл.

  Производител: HG
  HG 424 Номер 5 Грим Дъвка Трева Почва Глина 50 мл.
  Търговец и доставка: Ивал Инвест ООД
  7,10 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  HG отстранители на петна 1-7 420-426

  Няма петно, което може да затрудни HG отстранителите на петна, защото продуктите са разработени специално за 7 различни типове петна. Препаратът е лесен за използване, но има различни методи на приложение. Не забравяйте да прочетете внимателно инструкциите върху опаковката!
  Начин на употреба: Предварително изпробвайте върху малка част от материала, за да преценитеите  дали няма да се обезцвети заедно с петното. Навлажнете петното добре с  HG 424 и оставете да действа 10-15 минути, но без да изсъхва. Почистете с топла вода. Повторете процедурата, ако се налага и оставете да действа по-дълго.
  Тип No.1 премахва петна от текстил като: кафе, чай, какао, кетчуп, горчица, конфитюри, червено вино, мастило, както и зеленчуци и плодови сокове, урина, изпотяване, къри и парфюми.
  Тип No.2 премахва петна от текстил като: грес, масло, боя за обувки, както и олио, мазнини, масло и стикери и др.
  Тип No.3 премахва петната от текстил като: восък от свещ , смола и катран.
  Тип No.4 премахва петна от текстил от: сос, подправки, кръв, мляко, яйчен белтък, както и шоколад, майонеза, сметана, изтичания от рани и други телесни течности.
  Тип No.5 премахва петна от текстил от: грим, трева, цветен прашец, маркер, дъвки, както и спирала, боя на водна основа, почва, глина, пясък и чакъл.
  Тип No.6 премахва петна от текстил от: химикалка и упорито оцветяване, както и бира и други течности.
  Тип No.7 премахва петна от текстил: ръжда, както и ръждиви петна от плочки, павета, камъни, бетон и естествен варовикови камъни.