Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  HG 343 Мощно Отпушване на Канали 2 x 500 мл

  Производител: HG
  HG 343 Мощно Отпушване на Канали 2 x 500 мл
  Търговец и доставка: Ивал Инвест ООД
  21,80 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  HG 343 мощно отпушване на канали                                
  За професионална и масова употреба.   
  Разработен специално за най-упоритите замърсявания, причинени от остатъците от мазнина и храна в кухненската канализация или коса, паста за зъби, сапунени остатъци и кожни мазнини в санитарната канализация. Изключително лесен за употреба, HG 343 се базира на уникална двойна технология, с която лесно и ефективно можете да се справите сами с различните видове упорити запушвания. Не се разрежда.
  Запушвания в кухня:
  Отстранете, доколкото е възможно, задръстената вода. Внимателно сипете 1 доза от течността от Бутилка А (следвайте обозначението на бутилката). Сипете внимателно 2 дози от Бутилка В (следвайте обозначението на бутилката) и оставете да действа мин. 1 час. Колкото по-дълготрайно е действието, толкова по-добър е ефектът от препарата.  Изплакнете обилно с вода. Внимателно изсипете останалата част от бутилка „А” и след това останалата част на бутилка „В” в канала за оптимален ефект. Оставете да действа един час и изплакнете обилно с вода.
  Запушвания в баня:
  Отстранете, доколкото е възможно, задръстената вода.
  Внимателно сипете 2 дози от течността в Бутилка А (следвайте обозначението на бутилката). Сипете внимателно 1 доза от Бутилка В и оставете да действа мин. 1 час. Колкото по-дълготрайно е действието, толкова по-добър е ефектът от препарата. Изплакнете обилно с вода. Внимателно изсипете останалата част от бутилка „А” и след това останалата част на бутилка „В” в канала за оптимален ефект. Оставете да действа за един час и изплакнете обилно с вода.

  Внимание: Ако не успеете да отстраните запушването, свържете се с професионален водопроводчик!