Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  HG 338 Защитно Матово Покритие за Естествен Камък 1л

  Производител: HG
  HG 338 Защитно Матово Покритие за Естествен Камък 1л
  Търговец и доставка: Ивал Инвест ООД
  45,20 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  HG 338 защитно матово покритие за естествен камък  
  образува супер тънък, изключително здрав защитен филм, който предпазва най-горния слой на естествения камък от износване и повреди, причинени от киселини от безалкохолни напитки и червено вино. Препаратът е лесно приложим, с ефект против хлъзгане и матиране на естествения камък .
  Инструкции за употреба: Повърхността трябва да бъде абсолютно чиста, суха и без мазнини. Използвайте HG 213 за интензивно почистване на естествен камък. Лепилото /циментът, използвани за фугиране на нови плочки трябва да бъдат напълно сухи и втвърдени. Времето на сушене обикновено е 4-6 седмици. Подовото отопление трябва да бъде изключено най-малко 12 часа преди третирането, а подът- напълно сух. Обърнете внимателно бутилката няколко пъти без да я разклащате, за да избегнете появата на пяна. Нанесете с чиста кърпа без мъх, увита около гумен накрайник. За по-груби и грапави настилки използвайте кожен валяк. Изсипете препарата неразреден на пода и го разнесете в една посока с валяка или накрайника, без да оказвате натиск. След като изсъхне (около 60 минути), ако е необходимо нанасете втори слой в същата посока като първия. 1 до 2 часа след последното третиране по пода може да се ходи. Напълно изсъхва след 3 дни.
  Разход: Един литър покрива 40 m2 на един слой.

  Поддръжка: За ежедневно почистване използвайте HG 468 и HG 382-  почиства отлично, не влияе върху защитния филм и не е гланцов. Забележка: Този продукт се предлага и с гланцово покритие (HG 201).

  Забележка: Ако третирате нови подови настилки, чиято порьозност все още не е защитена чрез импрегниране, се препоръчва защита с HG 506 за начално и основно импрегниране на естествен камък. Защитният филм се отстранява лесно с HG 213. Използвайте само на закрито.