Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  HG 306 абсорбиращи гранули за влага

  Производител: HG
  HG 306 абсорбиращи гранули за влага
  Търговец и доставка: Ивал Инвест ООД
  16,20 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  HG 306 абсорбиращи кръгли гранули за влага  
  HG 306 са пълнеж за HG 316 влагоуловител. Те регулират влажността на въздуха и предотвратяват конденз, миризма на плесен, влажни петна, паразити и загниване на дървото.
  Кръглите гранули имат по-голяма абсорбираща повърхност от  люспите. HG 316 е безшумен, работи без захранване или батерии и извлича 1,5 пъти повече влага от въздуха от други подобни системи. В зависимост от относителната влажност на въздуха HG 316 работи с 450 грама абсорбиращи  гранули за влага между 2 и 3 месеца при кубатура около 40 m3. Подходящ за каравани, лодки, навеси, мазета, килери и др.
  HG 306 абсорбиращи  гранули за влага могат да се използват във всички други системи, които работят с люспи, както и с готови за употреба торби с люспи за поглъщане на влагата. Използването на HG 306 в тези системи помага за по-дългото им и по-бързо действие. Ако тези системи имат дупки, от които гранулите могат да паднат, поставете парче от филтър за кафе или друга тъкан над дупките.  

  Инструкции за употреба: Свалете капака от кошницата за гранули. Ако използвате влагоуловителя за първи път, натиснете обърнатото дъно на кошницата докато се затвори и щракне. Напълнете кошницата за гранули, сложете капака и я вкарайте обратно във влагоуловителя на HG. Проверявайте веднъж месечно дали в кошницата има гранули. Ако  е празна, измийте я заедно с каната на HG 316. Изплакнете мивката! Напълнете  кошницата с нови гранули.

  Съвет: Ако след разливане остане  петно, почистете  веднага с много вода и попийте внимателно. Отстраненете петното с разтвор на 5%  натриев сулфат във вода (50 г/л). Оставете да действува 30 минути. Нагрейте със сешоар. Изчистете с прахосмукачка, ако е останал прах .
  Да се избягва контакт с кожа и метал