Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Готварска печка Gorenje KC6355WT

  Производител: Gorenje
  Готварска печка Gorenje KC6355WT
  Търговец и доставка: Магазин за интернет търговия ООД
  Стара цена: 969,99 лв.
  939,99 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  Обем на фурната: 62 л
  Ергономични бутони
  Размери (ШхВхД): 50 × 85 × 59.4 см
  Стъклокерамичен плот
  4 HiLight зони
  предна лява: Ø 18 см, 1.7 kW,
  предна дясна: Ø 14.5 см, 1.2 kW,
  задна лява: Ø 14.5 см, 1.2 kW,
  задна дясна: Ø 18 см, 1.7 kW
  Функции:
  Вентилатор
  Малък грил наргевател
  Размразяване
  Водно почистване
  Програма за деликатно печене
  Осветление
  1 плитка емайлирана тава
  1 дълбока емайлирана тава
  AquaClean почистване
  SilverMatte
  Индикатор за остатъчна топлина
  Компактна врата с двойно стъкло
  Тегло нето: 38.9 кг
  Решетка

  HomeMade форма  - Характерната заоблена форма е една от най-значимитехарактеристики на фурните Gorenje. Вдъхновена от традиционните фурни за дърва, тя позволява горещият въздух да се движи свободно

  SilverMatte  емайл- Ултра издръжлива и ултра гладка повърхност-  Качеството и типа на емайла са изключително важни за работата на печката. SilverMatte е особено издръжлив и здрав материал, който може да издържи на екстремни температури. Без микро пори, емайлът покрива вътрешността на фурната и тавите, като ги прави изключително издръжливи на високи температури. Покритието на вътрешността подобрява отразяването на топлина и гарантира допълнителна изолация

  Система Aqua Clean за лесно ежедневно почистване – Благодарение на  специалния висококачествен емайл , функцията AquaClean гарантира още  по- ефективно почистване на вътрешността на фурната. Необходимо е само да сипете половин литър вода в тавата за печене и да активирате Aqua Clean.

  Възможност за готвене на XXL  рецепти - Печките Gorenje предлагат увеличена повърхност за печене и употребата на екстра големи тави. Иновативните решения позволяват оптимизирана консумация на енергия и равномерно изпечена храна, независимо от количеството. Пълната ширина на фурната се използва ефективно, а технологиите се грижат храната да е равномерно изпечена на всички нива.

  Двоен нагревател за развномерно изпечена храна  - Отличните резултати се постигат от комбинация между голям и малък нагревател, като последният е разположен вътре в големия. Интелигентното разположение на нагревателите позволява оптимално разпределение на топлината и гарантира отлично печене всеки път, храната е изпечена отвън и мека отвътре. Комбинацията променлив нагревател може да използва или външния или вътрешния, или и двата едновременно.

  Готварските печки не са оборудвани със захранващ кабел. Препоръчваме свързването към електрическата мрежа да се извърши от специалист.

   

  Гаранция: 24 месеца