Търси
Български лев
Kатегории
  Меню Затвори

  Gaming Клавиатури

  Подреди по
  Показвай на страница
  Геймърска клавиатура, ZornWee Resident Evil, USB, Черен

  Геймърска клавиатура, ZornWee Resident Evil, USB, Черен

  Геймърска клавиатура, ZornWee Resident Evil, USB, Черен
  18,99 лв.

  Повечето компютърни игри използват клавиатурата като допълнителен контролер, за предвижване или издаване на команди – дори тогава, когато основният е мишката. В доста жанрове тя е алтернатива и на gaming аксесоарите, като волани с педал, джойпадове и др. Често се налага натискането на много клавиши едновременно, което предизвиква блокиране и по - бързо изхабяване при конвенционалните модели. Но при специализираните в тази селекция е заложена технология Anti-Ghost или N-Key Rollover, премахваща това неудобство и ги прави по - дълготрайни.

  Предимства на gaming аксесоарите

  Gaming клавиатурите в нашия онлайн магазин идват и с множество екстри, вариращи според производителя и крайната цена. Най - срещани са допълнителните бутони за макроси и LED подсветката, налични даже при някои от по-достъпните предложения. Лазерно гравираните символи по клавишите гарантират, че те няма да се изтъркат при продължителна употреба, а дългият им живот е обезпечен от конструкция, позволяваща десетки и стотици милиони кликвания.

  Защо да избереш MIT.BG

  MIT.bg предлага геймърски клавиатури, базирани на жична или безжична технология. Безразлично от марката, те задължително са с ергономичен дизайн, като някои са устойчиви на вода и прах. Всички са с гаранция и безупречното сервизно обслужване.

  Възможност за доставка до: Пловдив, София, Варна, Ловеч, Плевен, Бургас, Русе, Стара Загора, Търговище, Смолян, Силистра, Разград, Кюстендил, Враца, Монтана, Кърджали, Видин, Благоевград, Габрово, Велико Търново, Перник, Сливен, Пазарджик,  Ямбол, Шумен, Хасково, Добрич, Радомир и други.