Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Еспресо машина Heinner Soft Cream HEM-250

  Производител: Heinner
  Еспресо машина Heinner Soft Cream HEM-250
  Търговец и доставка: Магазин за интернет търговия ООД
  159,00 лв.
  Срок на доставка: до 3 работни дни

  С или без мляко, чисто или леко подсладено с мед или кафява захар, независимо под каква форма, доброто кафе ще ви донесе усмивка и ще зарадва вашите сетива всяка сутрин или по всяко време на деня, когато имате нужда от прилив на енергия. За това имате на разположение ръчната еспресо машина HEINNER HEM-250, която ще Ви помогне да приготвите вкусно кафе, според вашето желание.

  - Помпа с налягане 15 бара

  С помпа с високо налягане от 15 бара, уредът доставя аромата на смляно кафе за еспресо или капучино с кремообразна текстура, приготвено бързо и лесно. Пригответе се да изпитате интензивния аромат на напитки като тези, приготвени от най-квалифицирания бариста.

  - Капацитет 1 л

  Капацитетът от 1 литър на резервоара ще се окаже много полезен в дните, когато искате да имате винаги прясно кафе под ръка, но особено когато искате да приготвите горещи и ароматни напитки за всички гости.

  - Двоен филтър от инокс

  Двойният филтър от инокс ви дава възможност да приготвяте 2 чаши кафе едновременно. Защо да чакате, за да се насладите на любимата си напитка?

  - Опции за приготвяне: еспресо и капучино

  Еспресо или капучино? Това е трудно решение, нали? HEINNER HEM-250 ви позволява да приготвите и двете напитки. Имате две възможности за приготвяне: еспресо и капучино.

  - Алуминиев нагревател

  Нагревателят на еспресо машината е направен от алуминий, издръжлив и устойчив във времето.
  Цвят: Черен
  Мощност: 1050 W
  Налягане на помпата: 15 bar
  Капацитет на воден резервоар: 1 l
  Ширина: 30.5 cm
  Дълбочина: 25 cm
  Височина: 34 cm
  Тегло 3.7 Kg

  Гаранция: 24 месеца