Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Ергометър DKN Technology AM-3i

  Производител: DKN Technology
  Ергометър AM-3i за домашна употреба е с висона интензивност , проектриран не само да изглежда страхно но и да изплъни най високите стандарти.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  845,00 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Ергометър AM-3i за домашна употреба е с висона интензивност , проектриран не само да изглежда страхно но и да изплъни най високите стандарти. Стоманена рамка за допълнителна издражливост и стабилност. AM-3i ще помогне да постигнете вашите фитнес цели много по бързо, лесно и удобно и безопасно.

  24 програми и интервали за време за по голяма интензивност , собствени настройки и създаване на собствена тренировъчна програма. Получавате ръководство за специфични настройки, 12 разработени и предварително зададени профили за тренировка, 4 сърдечни програми за контрол на скоростта. 

  Спецификация:

  Програмни профили: ДА
  Контрол на ватовете: ДА
  Сензори: ДА
  Натоварване: 16 нива
  Регулериемо кормило: ДА
  Регулериема седалка: ДА
  Потребителски профили: ДА
  Потребителска памет: ДА
  Възстановяваща функция: ДА
  Дистанция: ДА
  Време: ДА
  Обортометър: ДА
  Скорост: ДА
  Калории: ДА
  Максимално тегло на трениращият: 140 кг
  Размери: 980 x 590 x 1480 мм
  Маховик: 11 кг
  Тегло: 43 кг
  Сертификат: CE/EN 957 Class HA

  Продуктови спецификации
  Спорт Колоездене
  Тип велосипед Стандартен
  Механизъм Eлектромагнит
  Подходящ за Начинаещи
  Подходящ за Средно напреднали
  Подходящ за Напреднали
  Брой степени на трудност 16
  Максимално поддържано тегло 140 кг
  Тегло махово колело 11 кг
  Тегло 43 кг

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери