Търси
Kатегории
  Меню Затвори

  Биостерол Megabol, 36 капсули

  Производител: Megabol
  Biosterol е последното поколение тестостеронови стимуланти. Разработен е от полски специалисти и е базиран на билки, които растат на територията на Полша.
  Търговец и доставка: Фаворит спорт БГ ООД
  14,50 лв.
  i h
  Срок на доставка: 3-5 работни дни

  Biosterol е последното поколение тестостеронови стимуланти. Разработен е от полски специалисти и е базиран на билки, които растат на територията на Полша. Предимството на продукта е неговата доказана ефективност. Употребата на Biosterol води до увеличаване на количеството синтезиран тестостерон в тялото до 4 мг на ден.

  Описание на продукта:

  Биостерол е продукт с високо съдържание на стероидни сапонини, създаден като хранителна добавка към диетата на спортистите. С изборът на съединения, включващи производни на спиростан, се цели да се увеличи производството на тестостерон в организма и стимулация на умствената дейност. Това позволява реализацията на всеобхратни планове за тренировките. Сапонините са съединения на растителна основа, състоящи се от две части – агликон – сапогенини и гликон – захариди. Сапонинът променя структурата на клетъчните мембрани и с това техния епителиум. Това ги прави по-пропускливи от към органични съединения от приетите протеини. Сапонините имат свойството да се свързват с холестерола и да образуват относително стабилни съединения, които са фармакологично активни.

   

  Стероидните сапонини са производни на фуростан спиростан. Разклонената верига се състои от два пръстена със съответно 5 и 6 съставни елемента. Двата пръстена представляват свързан спиро карбон C-22. Стероидните сапонини, които са производни на фуростан нямат затворен пръстен, а представляват алифатна верига. Сапонините с анаболни свойства са sarsasapogeninе, diosgeninе, jamogeninе, smilageninе, tigogeninе, hekogeninе. Тези сапонини са три-хидроксилна група, която в присъствието на катализатор може да се трансформира в стероидни хормони или парахормони на анаболни стероиди. В човешкото тяло има подходящи условия, при които биосинтезът на сапонините приети като добавка влиза във взаимодействие със специфични ензими от симбиотичната чревна микрофлора. Тези ензими преобразуват съединенията на сапонина pregnanowe (C-21) и androstanowe (C-19), които са субстрати за синтеза на тестостерон и андростерон. За целите на анаболизма най-ефективни са сапонините с двойна връзка между карбонатите C5 и C6. Метаболичното разграждане на разклонената верига на стероидните сапонини (окисление, редукция, дехидроксилация, дехидратиране) води до тестостерон C-19.

   

  Снабдяването с този вид андрогенни прекурсори в чревната микрофлора може да увеличи количеството на произведения тестостерон в организма до 4 мг за ден. Този механизъм на увеличаване на произведения тестостерон не е свързан с протеини. Добавянето на фитостероли и стимулатори на производвстото на инсулин снабдява с допълнително увеличение на съединителната тъкан и мускулната тъкан. Увеличеното производство на инсулин води до стимулация на синтеза на гликоген и протеин, с цел да се улесни транспортирането през клетъчните мембрани в клетките на глюкоза, аминокиселини, калий, мастни киселини.

   

  Растителни сапонини.

  Най-популярните растения, които са източник на стероиден сапонин са buzdyganekgas (Tribulus terrestris). Още през далечната 1970 година растението е било използвано в производството на препарати стимулиращи метаболизма. Развитието на по-подробни фитосхеми позволило да се изследва функцията на различни фракции на стерола. В днешно време с много точни методи се извличат необходимите фракции, които в най-пълна степен отговарят на групата продукти, които се създават. Съвременните продукти се създават от екстракти на растителна основа, чието действие е известно обикновенно с употребата си в билколечението и ползването на смеси за специфични физиологични ефекти.

   

  Biosterol ® е съвременна група от продукти. Работата по състава и развитието и възможностите на препарата започва през 2004 година. Biosterol ® съдържа екстракти от шест растения. Анаболният потенциал на мярката е по-голям, отколкото в традиционните ZMA.

   

  Начин на употреба: 1-2 капсули дневно след хранене. Biosterol трябва да се приема ежедневно. Поради свойствата, изразяващи се в стимулация на физическа активност е препоръчително последният прием да е преди 18:00 часа. В дните на тренировка е добре капсулата да се приема с последното ястие преди тренировката. В случаите на две капсули дневно приемът на втората трябва да е след възможно най-много хранения.

   

  Показания: Да не се използва при бременност и кърмене.

  Продуктът няма регистрирани странични ефекти за периода на експлоатация до момента.

   

  Активни съставки (екстракти):

  Nigellae fluidum,

  Capsici fluidum,

  Trigonellae fluidum,

  Myristicae liquidum,

  Glycyrrhizae siccum,

  Cynarae fluidum. 

  Продуктът е предназначен за лица над 18 години. 

  Съхранение: При температура под 25 градуса. Пазете от деца. 

  Опаковка: 3 блистера по 12 капсули. 

  Една капсула съдържа:

  - 200 mg saponin,

  - 66 mg phytosterols,

  - 0.25 mg steroid alkaloids.

  Продуктови спецификации
  Тип продукт Капсули
  Спорт Бодибилдинг
  Спорт Фитнес
  Спорт Бокс
  Спорт Футбол
  Спорт Атлетика
  Аромат Без аромат
  Употреба Преди тренировка
  Предимства Стимулира производството на тестостерон
  Брой 36

  ПРАВО НА ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ

   

  УКАЗАНИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ ПРАВОТО НА ОТКАЗ

   

  Съгласно Общите условия на платформата за електронна търговия mit.bg и в съответствие със Закона за защита на потребителите (ЗЗП), вие имате право да се откажете от закупените продукти в срок до 14 дни, считано от датата, на която сте получили стоките.

   

   Права:

  Вие имате право да върнете покупката си, без да посочвате конкретни причини за това в срок от 14 дни, считано от датата която сте получили стоките.   

   

   Правото си на връщане може да упражните, като използвате стандартния формуляр, който може да намерите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт и посочете количество за връщане, причина и действие при връщане на продукта.

   За да спазите срока очакваме да ни изпратите продукта обратно, посредством услугите на куриерска фирма Спиди, без неоправдано забавяне.

   

   Условия:

   Условията за упражняване правото на връщане на закупен продукт са:

  • Искането следва да бъде направено в срок от 14 дни, считано от датата получаване на стоките.
  • Трябва да ни информирате за намерението си да замените получения продукт, като задължително трябва да попълните Формуляра за връщане, който получавате заедно с доставената пратка или може да видите в Моят профил - Поръчки - Върни продукт.
  • Попълненият Формуляр за връщане, заедно с доставения продукт и придружаващият го при доставката фискален касов бон, изпратете по куриер на фирма Спиди.
  • Задължително е продуктът да бъде в оригиналния си вид, опаковка и качество, етикетът да не е свален от стоката, без да са поставяни допълнителни залепващи материали.
  • Продуктът не трябва да е употребяван, зацапан, третиран(пран, гладен или да има следи от козметични продукти) или с нарушен външен вид;
  • След като получим продуктите, ще проверим дали те отговарят на оригиналното състояние и вида, в който са Ви били продадени, като ще Ви уведомим ако установим евентуални забележки намаляващи стойността им.
  • Срокът за възстановяване на сумата към вас е не по-късно от 14 дни считано от датата, на която получим обратно продукта. Сумата ще възстановим по банков път на посоченият от Вас IBAN и три имена.
  • В случай, че рекламацията се дължи на констатирани липси, неописани дефекти на продуктите, несъответствие с обявените размери или несъответствие с обявената търговска марка, куриерските разходи за връщането са за наша сметка.

   

  Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  Пратки с върната стока, които поради небрежност и неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Молим да не забравите старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.

  Стока, чието връщане или рекламация не можем да приемем (ако е изпратена след посочения срок; ако не е придружена с касова бележка, без етикети или с разпломбиран такъв; ако е замърсена или повредена или има следи от употреба) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

  0.0 0
  Напиши коментар Затвори
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *

  Моля оставете телефонен номер за контакт! *

  *
  Маркери