Търси
Български лев
Kатегории
  Меню Затвори

  Бебефони

  Подреди по
  Показвай на страница
  Chipolino Видео бебефон "Сириус" 3.2"

  Chipolino Видео бебефон "Сириус" 3.2"

  Видео бебефон "Сириус" 3.2"
  187,41 лв.
  Chipolino Дигитален бебефон "Астро" син

  Chipolino Дигитален бебефон "Астро" син

  Дигитален бебефон "Астро" син
  60,98 лв.
  Chipolino Дигитален бебефон "Астро" сив

  Chipolino Дигитален бебефон "Астро" сив

  Дигитален бебефон "Астро" сив
  60,98 лв.
  Chipolino Дигитален бебефон "Астро" розов

  Chipolino Дигитален бебефон "Астро" розов

  Дигитален бебефон "Астро" розов
  60,98 лв.
  Chipolino Видео бебефон "Вектор" 2.4"

  Chipolino Видео бебефон "Вектор" 2.4"

  Видео бебефон "Вектор" 2.4"
  139,70 лв.
  Chipolino Видео бебефон "Поларис" 3.2"

  Chipolino Видео бебефон "Поларис" 3.2"

  Видео бебефон "Поларис" 3.2"
  167,82 лв.
  Бебефон дигитален Linit

  Бебефон дигитален Linit

  • Честота 2.4GHz; • FHSS технология; • Обхват на открито 250-300м;• Обхват на закрито 30-50м;• Автоматичен избор на канал - 40 канала; • VOX активиране; • Двустранна комуникация; • Нощна лампа;• ЕКО режим;• Аларма за извън обхват;• Аларма за изтощена батерия;• Контрол на звука; • Презареждащи се батерии – 400 mAh. Комплектът включва: Устройство за родителя, Устройство за бебето, Инструкция, 2 USB кабела, 1 USB адаптор и вградена батерия Lion в двете устройства. Размери:- Устройство за родителя: 10x3.6x13 см / Устройство за бебето: 10x3.6x13 см / Комплект: 0.39 kg- Цветна кутия: 23.5x16x7 см / 0.47 кг - Кашон: 51.2x34.5x45 см / 12.3 кг / 24 бр/кашон
  52,68 лв.
  Камера Panasonic KX-HNC200FXW ВЪТРЕШНА

  Камера Panasonic KX-HNC200FXW ВЪТРЕШНА

  Камера Panasonic KX-HNC200FXW ВЪТРЕШНА
  159,00 лв.
  Бебефон дигитален с дисплей Kikkaboo Foster

  Бебефон дигитален с дисплей Kikkaboo Foster

  Бебефон дигитален с дисплей Kikkaboo Foster
  80,26 лв.

  Бебефони информация и видеове

  Съвременната млада майка използва пълноценно всички полезни технически устройства, сред които и бебефонът. В крайна сметка не са изключени ситуации, когато майка е по-далеч от леглото на бебето за известно време - да върши домакинска работа, да готви храна, а някои дори и да работят у дома. Благодарение на бебефона, няма нужда да проверявате детето на всеки пет минути дали всичко е наред в детската стая.

   

  Защо имате нужда от бебефон

  Това устройство е проектирано да контролира и наблюдава бебето. Устройството работи на принципа на уоки-токи и се състои от две устройства. Едното е поставено близо до креватчето, а другото майка постоянно държи до нея. Между устройствата се осъществява безжична комуникация, настроена на определена честота. Всички звуци от бебешкото устройство се предават на модула на родителите му, които могат да чуят всичко, което се случва с бебето.

  Има устройства с еднопосочна комуникация, когато предаването върви само от бебешкото към родителското. И има двупосочна комуникация , когато родителят може дистанционно да говори с бебето, да го успокои с гласа си.

  Бебефоните са два типа:

  • цифрови - имат много чист звук, по-голямо разстояние на улавяне, автоматично превключване на канали, по-висока цена;
  • аналогово - ръчна настройка, значително по-малък брой канали от цифровите, те са по-податливи на смущения.
  • видео бебефон - устройството, което се държи от родителя съдържа и екран, чрез който може да наблюдавате детето си постоянно, чрез видео връзка и камера.

  Основни параметри на устройството

  За да не направите грешка при избора на устройство, си струва да разберете неговите технически характеристики.

  • Радиусът на действие е основният параметър, който трябва да се има предвид при избора. Може да варира от 50 до 300 метра. Нюансът е, че характеристиката показва радиуса на равен терен, а стените и препятствията отслабват сигнала.
  • Зареждане - има опции, при които едно от устройството работи само от мрежата. Това е икономично, но устройствата, работещи с батерии, са много по-удобни. Най-удобно е устройството с монтирани в двата блока батерии, които могат да се зареждат от електрическата мрежа.
  • Животът на батерията е стойност, която може да варира в зависимост от чувствителността, колко често се задейства алармата.
  • Функционалност - тук има редица опции. Обратна връзка, контрол, удобство за фиксиране на родителското устройство, сигнал, показващ загуба на комуникация.
  • Материал - по-добре е да изберете модели, изработени от екологично чисти материали.

  Не последното място в избора се играе от производителя. Известни компании с дълга история на пазара винаги се грижат за своите клиенти. Строгият контрол на качеството, новите технологии, стриктните изисквания към използваните материали и спазването на екологичните стандарти са сериозни аргументи. Някой от популярните брандове са Chipolino, Motorola, Avent, Kikkaboo, Mappy и др.

  Избор на бебефон

  Онлайн магазин Rozetka предлага на младите родители издръжливи, висококачествени устройства от световноизвестни марки Philips Avent, Baby Monitor, Motorola, Chicco. В гамата можете да намерите както бюджетни опции, така и електронни устройства с богата функционалност. Всеки модел е представен на отделна страница, където е публикувана подробна информация, дават се висококачествени снимки, както и рецензии на тези, които вече са станали собственици.

  Тук можете да вземете и по-сложно устройство - видео бебефон. Това устройство ще предостави не само гласова, но и видео информация за това какво се случва с детето. Правилно инсталиран бебефон ви позволява постоянно да наблюдавате бебето си.