Търси
Kатегории
  Меню Затвори
  Назад към списъка

  9 съвета как да изберем перфектния подарък

  9 съвета как да изберем перфектния подарък

  1.     Превърнете подаряването в преживяване. 

  Бъдете креативни с опаковката! Вместо просто да връчите подарък в обикновена опаковъчна хартия, помислете за подаряването като събитие. Вместо просто да подарите подаръка, го скрийте, направете карта за подарък, след това скрийте тайно съобщение в книга. Или сложете подаръка в огромна кутия пълна с хартия. И никога, никога, не подценявайте чистото забавление от разопаковането на подаръци. Понякога количеството може да означава качество, когато говорим за куп малки индивидуално опаковани артикули.

  2.     Сега, наистина подарете преживяване.

  Купете  билети за кино, театър или концерт. Ако половинката ви или друг близък човек харесва Star Wars, заведете го на прожекцията на новия филм. Или пък си пада повече по музиката, тогава помислете за подходящ концерт.

   

  3.     Направете списък на всички неща, от които човекът интересува

  и неща, които го определят. Отделете поне две пълни минути, като запишете колкото се може повече неща. Сега помислете за нещо, което да върви с всеки елемент от този списък, малък или голям. Не е нужно да подарявате всички тези подаръци, но ще се натъкнете на няколко готини идеи, които не бихте се сетили иначе, а когато комбинирате няколко от тях, вашият подарък ще показва, че сте помислили за него. 

   

  4.     Помислете за миналото

  Може би някой от списъка ви наскоро е станал родител, можете да помислите за подарък за нов родител – курс или нещо, което би било в помощ на цялото семейство. 

   

  5.     Запитайте се от какво се нуждае този човек

  Ключът е да мислим по-мащабно. От какво се нуждае един супер зает успешен бизнесмен? Време, вероятно. Има тонове продукти, които помагат на хората да управляват живота си по-ефективно. Можете дори да попитате други хора. Този подход ще ви помогне да излезете извън рамките на обикновените подаръци. 

   

  6.     Трябва и малко дебнене

  Погледнете във Facebook за улики. Можете да видите какви неща са публикували и коментирали наскоро.

   

  7.     Добавете нещо от себе си

  Създайте произведение на изкуството, напишете песен, изплетете шал - схващате идеята. Комбинирайте това с едно (или повече) от горните предложения за ултра-персонализиран подарък.

   

  8.     Накарайте ги да се засмеят

  Не подарявайте само VR очила. Подарете ги скрити в нещо нетипично. Дайте към подаръка си измислена валута или друго.

   

  9.     Помислете за благотворителност

  Добре, да кажем, че някой в списъка ви наистина има всичко, от което се нуждае? Не ви вярваме, но това е хубаво, защото има много други хора, които нямат нищо. Помислете за кауза, която е важна за тях. Любител на кучета? Дарете за спасяване на животни. Има хиляди благотворителни организации. Направете дарение от тяхно има за кауза, която е важна. 

   

  Е, надяваме се, че с тези съвети, ще успеете да подберете най-подходящия подарък за Вашите близки. За вдъхновение разгледайте всички наши коледни предложения.

  Коментари
  Добави коментар Затвори