Търси
Kатегории
  Меню Затвори
  Назад към списъка

  6 причини да избереш MIT.BG за твой онлайн партньор

  6 причини да избереш MIT.BG за твой онлайн партньор

  Предимствата да се присъединиш към голяма маркетплейс платформа са неоспорими и са коментирани достатъчно. Няма да те убеждаваме, че това е най-печелившия ход, за да развиеш своя бизнес в интернет без да хабиш време, пари и нерви.

  „Без загубени битки!“ е нашето мото.

  Виж още 6 причини да избереш MIT.BG за свой доверен онлайн партньор.

  1. Бърз и лесен начин за кандидатстване

  Направихме кандидатстването бързо, лесно и достъпно за всеки.

  Не е нужно да губиш време и нерви за да генерираш и изпращаш оферти. Спестяваш си часове, прекарани в усилия да пишеш имейли, които може никога да не бъдат прочетени от някой претрупан от работа или небрежен търговец, да убеждаваш в качествата на стоките си хора, които нямат интерес.

  Ние сме достъпни за всеки, който предлага качествен продукт с необходимите сертификати за доказване на произход и съответствие.

  Можеш да започнеш да продаваш при нас с няколко лесни стъпки в рамките на един работен ден.

  • Натисни бутона "Търгувай с нас" и попълни формата с необходимата юридическа информация.

  • След изпращане на формата, ние ще се свържем с теб за повече информация относно стоката, нейната специфика, наличието на сертификати и гаранции. Договаряме комисионната и правата и задълженията на двете страни.

  • Третата стъпка гарантира сигурността - подписваме официален договор с предварителноуточнените параметри по сътрудничеството и даваме достъп до платформата.
  • Вече можеш да качваш продукти, да следиш поръчки и товарителници в платформата, да правиш справки за продажбите и анализ за най-търсените артикули.

  Естествено, през целия този процес можеш да разчиташ на нашата пълна подкрепа.

  Ще ти предоставим цялата необходима информация за да започнеш да продаваш още сега!

  2. Лесен за използване интерфейс и много възможности за описание на детайли при качването на продукти

  С мисъл за клиентите създадохме онлайн магазин, в който потребителите да правят своя избор на стоки лесно и приятно. За това даваме възможност на търговските си партньори да презентират сами своя продукт по възможно най-добрия начин.

  Качването на продуктите е бързо и интуитивно – всяка изпълнена стъпка от процеса те води към следващата, за да представиш на клиента максимално много полезна информация.

  Освен име, кратко описание и цена, можеш и е препоръчително да включиш към описанието на продукта марка, информация за търговеца, изчерпателна продуктова презентация, професионална снимка и всички атрибути, необходими на клиента за прецизиране на поръчката / цвят, размер, тегло, брой и др./.

  Всеки допълнителен детайл ти дава шанс за по-добро позициониране на твоята стока сред многото подобни и работи за изграждането на твоя бранд!

  3. Автоматизирана система за товарителници и проследяване на поръчката

  Това е един от елементите, на които най-рядко търговците обръщат внимание, но е от изключителна важност. Само ако не си прекарвал в празничните дни часове във въвеждане на десетки товарителници – само тогава не знаеш какво е.

  Автоматизираната система за товарителници пести изключително много време и свежда вероятността за грешка в адреса и данните на клиента до минимум. Така си сигурен, че пратката ще стигне на правилното място в договореното време.

  От друга страна клиента получава така необходимото му спокойствие по времето, в което очаква пратката си: може да проследи всеки един етап -  от приемането на заявката до доставката.

  Това, на първо място, изгражда доверие и печели лоялни клиенти!

  4. Tочна и детайлна статистика за продадени артикули

  Един от най-важните инструменти, които предоставяме на търговците, са възможностите за генериране на различни статистики, които могат да бъдат точен показател за развитието на бранда, за търсенето и предлагането, за мерките, които могат да се предприемат, за да се стимулират продажбите. В „най-продавани артикули“ можеш ясно да видиш какво купуват потребителите. Защо една стока се е превърнала в хит – качество, марка, цена или просто мода? Кои са твоите най-продавани артикули и как можеш да изградиш и утвърдиш бранда си върху тях? „Най-малко продавани артикули“ ти дава насоки, че нещо не е наред – цената е прекалено висока, потребителят не познава добре този артикул или не му е необходим. Защо конкуренцията продава добре подобен артикул, а твоят стои в склада? Може би е време да пуснеш в ход някой маркетингов трик. Статистиката „търсени“ дава най-ясна представа за моментната картина на пазара – какво биха искали да купят потребителите. Ако не са го купили от теб – задай си въпроса „защо“. Има ли такъв продукт в момента на пазара и можеш ли ти да го осигуриш?

  Точната и детайлна статистика, на която можеш постоянно да разчиташ, ще те изведе с едни гърди напред пред конкуренцията!

  5. Отличен шанс за повишаване на оборотите

  Повишаване на оборотите и изграждане на силен бранд е цел на всеки бизнес – малък или голям. Това е комплексна стратегия, в която ние ще ти помогнем стъпка по стъпка. Вече си направил първата – осигурил си качествен и конкурентен продукт и си го представил по-най-добрия начин в една от най-популярните платформи за онлайн пазаруване – MIT.BG.  Оттук поемаме ние. Ще те напътстваме и ще съдействаме във всяка стъпка при представянето и продажбата на твоите артикули, ще ти помогнем да достигнеш аудитория, която иначе струва скъпо и почти непостижимо, ще си сверяваш часовника с конкуренцията, ще разчиташ на постоянна рекламна подкрепа и участие в разнообразни маркетингови активности, които да популяризират бранда ти.

  Ние имаме голяма база лоялни клиенти и отлична комуникация с тях в социалните мрежи.

  За нас работи един от най-големите професионални екипи от специалисти в сферата на маркетинга и рекламата. Сега той може  да работи за теб!

  6. Богат опит в онлайн търговията

  Всичко до тук звучи добре, но защо да се довериш точно на MIT.BG ?

  Защото ние не сме от вчера, непрекъснато се променяме и гледаме в бъдещето. MIT.BG е един от първите магазини за електронна търговия в България, реализиран през 1999 година. Но модерните времена изискват гъвкавост и модерни решения, затова през 2018 година впрегнахме сили, за да го променим и възродим, като направим супер модерен, бърз и лесен за работа онлайн магазин с цялостен редизайн на бранда.

  Запазихме най-доброто от миналото – вниманието към детайлите, прецизния подбор на стоки и партньори, перфектното обслужване, бързината и точността на получаване на доставките, големия избор на продукти, които могат да задоволят всяка нужда и вкус. Заставаме зад българския малък и среден бизнес. Даваме шанс на всеки български производител да представи на широката публика най-доброто от своите стоки и услуги.

  Не прави компромис с бизнеса си. Сега е времето да се включиш в най-бързо развиващия се Магазин за Интернет Търговия -MIT.BG!

  Коментари
  Добави коментар Затвори