Търси
Kатегории
  Меню Затвори
  Назад към списъка

  10 идеи за подарък за 14 февруари

  10 идеи за подарък за 14 февруари

  1. Козметика

  Всеки човек има нужда от освежаване или поддържане, за това да подариш козметика на любимия човек, особено ако е висококачествена, винаги е добра идея. Всяка жена би се зарадвала на още едно кремче или още една спирала. Никога не е излишно.

  Разгледай нашите предложения в категория Козметика

  Козметика

  2. Видеоигра

  Нестандартен подарък, но много мъже биха се зарадвали на това. Не е романтично ? – да, но пък е практично. Всеки мъж би се зарадвал на нова екшън игра или състезание с коли. Видеоиграта е подходящ подарък за всеки повод и за всяка възраст. Има една приказка, че мъжете никога не порастват – така е.

  Разгледай нашите предложения в категория Видеоигри

  Видеоигра

  3. Кейс за телефон

  Всеки човек в 21 век разполага със собствен смартфон, а някой дори два. Много от тях са висококачествени и скъпи, за това 99% от хората закупуват кейс и протектор, за смартфона си. Именно за това, нашето следващо предложение е калъф за мобилен телефон, като това звучи скучно – но е практично и стилно.

  Разгледай нашите предложения в категория Калъфи за мобилни телефони

   Калъф за мобилен телефон

  4. Скъп парфюм

   

  Всеки би се зарадвал на скъп, качествен парфюм. Истинските ценители на парфюмите, ще могат да го оценят. Подходящ подарък за всеки повод и всеки пол. Както жените, така и мъжете си падат по аромата на парфюм One Million или парфюм Paco Rabanne. Стилът, не е само в дрехите, но и в парфюма.

   Скъп парюм

  5. Електроуред

  Ако сте от тези двойки, които са си подарявали всичко и просто сте си казали – „Не искам изнанди, искам масажор“, то това е нашето предложение. Вслушвайте се в половинките си и им подарете, това което искат. По този начин, избягваме неприятна реакция или мърморене.

  Разгледайте нашите предложения в категория Електроуреди

   Масажор за тяло

  6. Екскурзия

  Няма нищо по – добро и романтично от екскурзия до Париж, Виена или друго романтично кътче. В днешно време все повече авиокомпании предлагат евтини билети. Ако цял  живот сте мечтали да прекарате няколко дена усамотени, без телефон, без интернет, само двамата – това наше предложение е за Вас. Просто вземете билет и го направете!

   Екскурзия

  7. Скъпа романтична вечеря

  Хм ... просто вечеря ? НЕ! Скъпа, луксозна вечеря. Това е следващото ни предложение. В София има доста подходящи местенца за това. Доста от известните шеф готвачи и лица, които гледаме по телевизията имат собствени ресторанти. Защо, да не си подарите едно вкусно преживяване с незабравим спомен.

   Скъпа вечеря

  8. Видео с ваши снимки и клипове

  Сигурен съм, че в телефона на всеки от Вас няма свободно пространство и излиза надпис „Storage Full”. Това е така, защото всеки от Вас притежава нещо уникално – снимки и видео съдържание от вашите най – ценни мигове през годината. Защо, да не ги съберете в една компилация и да ги пуснете в най – романтичния момент на 14 февруари ? Това ще просълзи половинката Ви и ще я накара да се върне в тези мигове. Със сигурност това е добра идея!

   Видео

  9. Адреналин

  Ако човека до Вас е луда глава и винаги е мечтал да скочи с парашут – сега е момента. Има доста сайтове, които предлагат изживявания. Подарете ваучер или пакет на половинката си с много доза адреналин вътре. Това със сигурност, ще повиши освен адреналина, но и „хормона на щастието,“ а все пак, нали за това живеем – за да сме щастливи!

  Адреналин

  10. Роза

  Последното ни предложение е ... просто ... огромна, червена, красива роза !

  Роза

   

   

  Коментари
  Добави коментар Затвори